Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Biljarten

knbb“Bent u de 2e Bernhezer Biljartkampioen Libre 2012 ?”
 Vorig jaar werd voor de eerste keer door Aquarest en haar biljartvereniging Asperia/Aquarest een biljarttoernooi Libre georganiseerd.
Als organisatie blikken we terug op een prachtige biljartkampioenschap met een verrassende kampioen.

 Ook dit jaar heeft de organisatie besloten om het toernooi wederom te organiseren. Zeker gezien de vele biljarters en de perfecte locatie in Bernheze verwacht de organisatie een grotere opkomst voor dit toernooi als voorgaande jaar.

 Ook dit toernooi, dat zich wederom zal afspelen in zalencomplex Aquarest, Meerstraat 30b te Heeswijk-Dinther zal het decor vormen voor een 8 daags biljarttoernooi Libre dat zal plaatsvinden vanaf 9 t/m 16 februari 2012. Er zal op vijf of zes biljarts worden gespeeld in een poulesysteem van 4 of 5 spelers waarvan de nummers 1 en 2 door gaan naar de volgende ronde. “Als biljarter uit Bernheze mag U dit zeker niet missen”.

 Er zal worden gespeeld volgens het reglement van de KNBB. Aanvang van de middagsessie is 13.00 uur en de avondsessie is 19.00 uur. Tijdens de voorronden kan er 1 avond - of middag worden opgegeven dat u niet kunt spelen. Dat geldt niet voor de 13 t/m 16 februari. Op deze dagen beginnen de diverse finales. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per speler, te voldoen bij de eerste speelronde.

Alleen deelnemers wonend, of zijn aangesloten bij een biljartvereniging in Bernheze hebben toegang tot het toernooi. Uiteraard mag u uw familie, vrienden en kennissen meenemen als support voor uw wedstrijden. Voor dit jaar kunnen max. 90 personen deelnemen aan het toernooi. Opgeven kunt u zich via het inschrijfformulier; Bernhezer Biljartkampioenschap Libre 2012,  dat in bezit is van uw biljartvereniging of via www.aquarest.l (inschrijfformulier)

Opgeven kan tot 1 februari, dus zorg dat u er snel bij bent want;  Vol is Vol.

 Wij als organisatie hopen op een grote opkomst van sportieve biljartminnende Bernhezer spelers. ………….. En dat moet zeker kunnen met een gemeente als Bernheze. Want;

 “Bernheze heeft het, ook voor biljarters.”