Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Biljarten

120812 MastersofBiljartsMasters off Biljarts is een initiatief  van biljartvereniging Jan van Erp. Het zal het openingsevenement worden van het nieuwe biljartseizoen 2012/2013, waarbij de biljartsport uitgelicht zal worden middels een geweldig avondvullend programma,met een muziek en lichtshow waarbij het biljarten centraal zal staan. Een  aantal prominenten en biljarters van topformaat zullen deze avond kleur geven.
 
Café zaal Jan van Erp was vroeger het biljart mekka van Zuid Nederland en dit gevoel willen wij weer eens terug laten komen. Hierbij zullen diverse prominente biljarters aanwezig zijn, (Henk Habraken, Jean van Erp) Nederlands kampioen junioren, Nederlands kampioen Dames en Nederlands kampioen Kunststoten. En oud sponsoren Clemens van Wanrooij en Willie Minckels.
 
Al deze prominenten zullen demonstraties geven over de gehele avond, op  een driebanden klein en een driebanden groot biljart. Dit zal geschieden in de grote zaal van Jan van Erp, welke wordt omgetoverd in een ware biljart tempel , voorzien van sfeerverlichting tot aan discoverlichting tot, om zo het biljarten van nu in een totaal ander ‘dag’ licht  te aanschouwen.
 
De gehele avond wordt verzorgd door een presentator en er zal muziek worden gedraaid, met als afsluiting een live optreden van een bekende band. Masters off Biljarts is een initiatief van biljartvereniging Jan van Erp.
Het programma van dit jaar zal bestaan uit;
-          19.00 uur            Zaal open voor publiek.
-          20.00 uur            Opening van de avond.
-          20.15 uur            Aanvang demonstratie biljarten met de Jeugd en Dames
§  Bart van den Havenberg  tegen Jordy Kanters  (kader)
§  Monique van Hamond  tegen Sharon van Dijk (driebanden groot)
-          21.15 uur            Aanvang demonstratie biljarten Heren en prominenten
§  Henk Habraken tegen Jean van Erp (driebanden groot)
§  Clemie van Wanrooij tegen Willie Minkels (driebanden klein)
-          22.30 uur            Aanvang kunststoten.
§  Mehmet Serer met uitleg van Karel Dekkers
-          23.30 uur            Live orkest.
De toegang voor Masters off Biljart is gratis.