Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Bridgen

 

Kei-onderscheiding BC_KlotbeekNederlandse Bridge Bond (NBB) eert twee leden van de BC De Klotbeek uit Heeswijk-Dinther met een KEI - onderscheiding.

Maandag, 16 december 2013 zijn twee leden van de BC De Klotbeek door de NBB onderscheiden met een “KEI “ voor hun verdiensten.

Het zijn Mevr. A. Haeve, penningmeester en Dhr. W. van de Dungen, voormalig voorzitter van de bridgeclub.

Zij ontvingen uit handen van de voorzitter van het District Maasland en Meierij, Dhr. F. Imhof de bijzondere onderscheiding voor hun verdiensten voor de BC De Klotbeek in het bijzonder en de bridgesport in het algemeen.

Mevr. Haeve is al vanaf de oprichting van de vereniging in 1993 één van de stuwende krachten achter het succes van de vereniging. Zij is de organisatrice die – mede- zorgde voor  het grote succes bij de vele drives en de 10-, 15-, en 20-jarige jubileumfeesten. Daarnaast was en is zij als penningmeester een goede beheerster van onze “schatkist”.

Dhr. Van de Dungen is eveneens jarenlang als voorzitter van de Wedstrijdcommissie en later als voorzitter van onze vereniging een bestuurder die boven de partijen stond. De BC De Klotbeek heeft veel aan Wim van de Dungen te danken.

Kei-onderscheiding1 BC_KlotbeekHet huidige bestuur is dan ook ontzettend blij dat haar voordrachten tot toekennen van een “KEI “door de NBB zijn gehonoreerd.

Zie ook de Website   www.deklotbeek.nl voor meer informatie en foto’s. Daar kunt U ook terecht om zelf te gaan bridgen.