Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Bridgen

BC De_KlotbeekOp maandag, 15 december 2014 sloot de Bridgeclub De Klotbeek het jaar af met een mooie kerstbridgedrive. Met 108 aanwezigen (van de 113 leden) is deze bridgedrive altijd weer een gezellige en vooral ook sfeervolle en goedbezette drive. Alle aanwezigen steken zich in kleding die past bij een kerstgebeuren en de sfeervolle ambiance verhoogt die feestvreugde. En niet in de laatste plaats was de prachtige prijzentafel mede een goed decor voor die sfeer. Er werd topintegraal gespeeld en alle leden speelden met een toegewezen partner om zodoende de onderlinge contacten te bevorderen.

Alle niveaus waren door elkaar gehutseld, wat de spelvreugde ten goede kwam. Ook de 15 nieuwe leden van de laatste cursusgroep lieten zich goed gelden. Twee koppels eindigden op de 3e en 4e plaats met ca. 59%. Er was sprake van “gestoken” spellen wat hele leuke en verrassende spelontwikkelingen teweeg bracht. Dit maal ging het niet om de beste te zijn, of om te promoveren cq te degraderen. Uiteraard waren er wel winnaars. Dat waren Raymond Verhoeven en Ad Ketelaars met 71,21%; Degenen die als laatste eindigden met 32,48% kunt u terug vinden bij het onderdeel uitslagen op onze website. En ook voor hen was er een prijs.

De voorzitter stond aan het eind van de avond stil bij de organisatie van deze avond die in handen was van de WECOM onder leiding van Adrie van Gemert en Annie Haeve; de dames van de kerststukjes; de heren Michel Haeve en Cor van Gemert die assistentie verleenden bij het sjouwwerk en klaar zetten van de wedstrijdtafels; ZIJ ALLEN verdienen een pluim en onze grote dank. Zonder hen zijn dit soort drives niet mogelijk. Ook een blijk van waardering ontbrak niet naar de medewerkers achter de bar, de vrijwilligers van CC Servaes, die eigenlijk bijna alle maandagavonden het afgelopen seizoen aanwezig waren, door het aanbieden van een kerststukje en een flesje wijn.

Een sfeerimpressie door middel van foto’s kunt u ook terugvinden op onze website onder fotoalbums. Ook de uitslag staat daar vermeld. http://www.nbbclubsites.nl/club/8043

BC Bridgedrive1