Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

05032013 nieuweshirtshdlmd2hockey 01 Zaterdag 2 maart was een spannende dag voor meisjes D2 van Hockeclub HDL, die begon met het uitreiken van nieuwe shirts en trainingsjacks. Deze zijn gesponsord door Frank en Ardith Manders van Horecaslagerij Manders. Oftewel de ouders van Daphne. Met een woordje van voorzitter Henri van Zutphen en een bos bloemen werden zij hiervoor bedankt. De meiden zijn er blij mee en zien er nu schitterend uit op het veld!



In de nieuwe outfit begonnen zij hun eerste wedstrijd als elftal tegen Grave MD1, waarvoor ze de afgelopen weken geoefend hebben door twee wedstrijdjes te spelen tegen meisjes D1. Eerst met zijn allen de warming up, zoals zij van hun trainer Jelte Visser geleerd hebben. En daarna het veld op. Doordat het een nieuw team is, is het nog even zoeken naar wie op welke positie kan spelen. Maar dit werd al snel duidelijk! De meiden hebben in deze wedstrijd veel moeten verdedigen en hebben niet veel kansen gehad om te scoren. Maar één kans hebben ze goed benut en hebben ze de nul wel gespeeld. De uitslag was 0-9.

"Ook al hebben ze verloren, de meiden hebben super gespeeld. En met zo’n teamspirit komt het met dit team helemaal goed!" aldus coach Ine van der Heijden.

 

05032013 nieuweshirtshdlmd2hockey 02