Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

Hockey-clinic1Dinsdag 4 juni  maakten in de stralende zon  maar liefst 32 basisschoolkinderen kennis met hockey. Enthousiaste train(st)ers van Hockeyclub HDL zetten een gevarieerd parcours uit, waarover de kinderen in groepjes rouleerden en allerlei oefeningen deden met stick en bal: gezellig en leerzaam!

De reden voor de clinic is het geven van meer bekendheid aan de hockeysport en uiteindelijk natuurlijk de werving van nieuwe leden.

Hockey-clinic2 De kinderen die serieus belangstelling hebben, mogen na de zomervakantie 3 keer vrijblijvend meetrainen in het team wat het best bij ze past qua leeftijd en eventuele vriend(innet)jes. Afhankelijk van de hockeykwaliteiten kunnen ze na +/- ½ jaar mee gaan doen met wedstrijden.  

Er staan nog 2 clinics op het programma op dinsdag 11 en 18 juni van 17 tot 18 uur, waar jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar van harte welkom zijn op het hockeyveld .

Het is handig om sportkleren aan te trekken (t-shirt met sportbroek) en gymschoenen / kunstgrasschoenen. Sticks en ballen zijn aanwezig op het veld.
 
Voor meer informatie, zie de website www.hdlhockey.nl .
Aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres en leeftijd.  
Mixed Hockey Club HDL,  Anja Bekkers,  T. 0413 - 22 99 67,  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.