Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

20130918Hockeyclubsponsor 1Zaterdag 14 september tekenden Peter van Tilburg en Henry van Zutphen een sponsorcontract voor clubkleding. De komende drie jaar zorgt Van Tilburg Mode dat leden van Hockeyclub HDL hun clubkleding kunnen aanschaffen in de winkel in Nistelrode. Bovendien krijgen sponsors die een team willen voorzien van shirts / outfit een speciale korting.
De clubkleding werd gepresenteerd in het clubhuis. Prachtige bordeauxrode shirts met het clublogo erop. Daarnaast was aanvullende kleding te koop, zoals zwarte korte broeken, rokjes, trainingspakken en hooded sweaters. Leden en ouders waren enthousiast over het assortiment en er werd dan ook druk gepast tussen de wedstrijden door.

Van Zutphen: "De laatste jaren zagen we het beeld op het hockeyveld geleidelijk veranderen: steeds vaker kozen teams voor functionele in plaats van katoenen shirts. Hockeyclub HDL heeft besloten deze trend te volgen en heeft samen met Van Tilburg Mode gekozen voor functionele clubkleding van het merk Reece, trendy én comfortabel. Op deze wijze krijgen we weer wat meer eenheid in de uitstraling van de club op het veld. Het is duidelijk waar nieuwe leden hun shirts en aanvullende kleding kunnen kopen. En voor sponsors die een heel team willen voorzien van shirts / outfit is een speciaal pakket samengesteld."