Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

HDL-ME2-8-HaDeejer2HDL M8E2 speelde vandaag voor het eerst in de nieuwe shirts die werden aangeboden door Kerkhof maatwerk. In het nieuwe shirt werd Geel Zwart M8E3 met 4-1 verslagen.

Vorige week werden de hockeymeiden van Hugo Bosmans en Patricia van Lankveld teleurgesteld. De nieuwe shirtjes hadden namelijk niet de juiste maat en daardoor moest M8E2 het nog met de oude shirts doen.

Sneller dan verwacht waren de shirts voor zaterdag al klaar en konden de fanatieke hockeymeiden tegen Geel Zwart M8E3 al aantreden in de nieuwe tenues. In het nieuwe shirt, met op de borst het HDL-logo en in het midden de naam van sponsor Kerkhof maatwerk, werd de tegenstander uit Veghel makkelijk met 4-1 verslagen. ''De tweede helft speelden we goed'', aldus Bosmans, die Yanou twee keer zag scoren. Verder scoorden ook Lauke en Juul een doelpunt. M8E2 kreeg veel strafcorners, maar hieruit werd niet gescoord. Juul trof nog een keer de paal. Lara's doelpunt werd afgekeurd omdat de bal over de plank ging; gelukkig ging de bal rakelings naast een toeschouwer, die opgelucht adem haalde.