Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

Winnaars Familietoernooi_Hockeyclub_HDL_2014_Familie_KoopmanLeerdamHet thema "In een nieuw jasje" inspireerde de 13 teams van het Familietoernooi van Hockeyclub HDL tot kleurrijke outfits en knap hockeyspel op het zonovergoten nieuwe veld. Daarmee werd zondag 28 september een gezellige dag waarbij jong en oud samen hockeyden in familie- en vriendenteams en met groot enthousiasme om de podiumplaatsen streden.

In Heeswijk-Dinther wordt ieder jaar en opvallend toernooi gespeeld: het familie hockeytoernooi. Hierbij speelt jong en oud samen in teamverband tegen elkaar. Dit toernooi laat heel mooi zien dat het wedstrijdelement, de familiale gedachte en een hechte club bijdragen aan een geweldige dag. "Nu we dit kunnen combineren met de officiële opening van het nieuwe veld, kunnen we laten zien dat de hockeysport leeft in Heeswijk-Dinther", aldus voorzitter Camiel Aarts.
Uiteindelijk ging de titel naar het "Jasje-dasje" team van de familie Koopman/Leerdam, die in de finale het "Fanjastisch" team van de familie Van Zutphen/Lunenburg/v.d. Akker na verlenging versloeg met 1-0. Een mooie derde plaats werd veroverd door de familie Kuijpers die bovendien hun teamnaam "Oe wa skôn" eer aan deden en de originaliteitsprijs wonnen met hun nieuwe jasjes behangen met merklabels en prijskaartjes. Tussen de wedstrijden door werd gepicknickt op het gezellige terras bij het clubhuis en na afloop werden heerlijke frietjes en tapa's geserveerd.  Kortom, het familie hockeytoernooi bij Hockeyclub HDL mag een groot succes genoemd worden!