Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Hockey

120611Jongens A1HDLIn een stralend zonnetje zijn op zondag 10 juni de hockeyteams gehuldigd die kampioen werden in de herfst- en de lentecompetitie. Voorzitter Henry van Zutphen feliciteerde de teams van Jongens A1, C1 en E1 en van Meisjes A1, C1, C2, D1-8tal, E1, E2 en E3. Maar liefst 10 slagroomtaarten werden uitgereikt, waarvan heerlijk werd genoten.

120611Meisjes A1HDLBijzonder is dat voor het eerst in de geschiedenis van de hockeyclub het Jongens A1 team in de eerste klasse speelt. Bovendien zijn de Meisjes A1 het hele jaar ongeslagen: 1 gelijkspel en verder alles gewonnen! Opmerkelijk verder is dat Amber van Zutphen 4 kampioenschappen viert: zowel haar eigen team C2 als de 3 teams die ze traint zijn kampioen geworden.

De voorzitter maakte meteen van de gelegenheid gebruik om vrijwilligers hartelijk te bedanken die zich jarenlang voor de club hebben ingezet en nu stoppen. Peter van Mierlo, Claire Jacobs en Monique Gibbels namen afscheid van de sponsorcommissie, Trudy van de Wetering van de jeugdcommissie, Jan Dop en Bert Daanen van de technische commissie. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan deze gezellige en snel groeiende hockeyclub.