Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Judo

130421 Sanne_van_DijkeSanne van Dijke heeft haar selectie door de Nederlandse judobond voor deelname aan het internationaal top judotoernooi, in de reeks van European cups voor judo, volledig waargemaakt. Na winst van de European cup te Coimbra Portugal, bewijst Sanne echt doorgestoten te zijn naar de Europese en wereldtop. In het Russische Sint-Peterburg haalde ze een gouden medaille.

 

Begeleid door Judoclub Berlicum hoofdcoach Jo Gevers, liet Sanne tijdens dit toernooi niets aan het toeval over, door alle wedstrijden overtuigend met ippon te winnen. Achtereenvolgens moesten de Russische Shmeleva, Japanse Shiba, Duitse Peuschel en Russische Gabaidze er aan geloven en was het Goud voor Sanne. Deze European Cups zijn tevens meet en selectie momenten voor de Nederlandse Judobond om te bepalen welke Nederlandse judoka wordt uitgezonden naar het WK en EK.

Sanne heeft zichzelf met haar prestaties goed op de kaart gezet en is absoluut kanshebber. Voor meer informatie en foto’s kijk op www.judoberlicum.nl