Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Judo

British OpenSanne van Dijke (18 jaar, tot 70 kg) heeft op zondag 11 mei 2014 deelgenomen aan het topjudo event voor senioren “British Open” te London.

 

Sanne komt uit in de categorie tot 70 kg is hierin Nederlands Kampioen en is op dit moment volop in strijd voor uitzending naar het EK en WK, voor judoka’s tot 21 jaar, later in het seizoen.

Dat Sanne hiervoor goed op schema is blijkt uit al haar overwinningen van European cups waarvan 2 weken geleden de laatste aan haar palmares werd toegevoegd in Sint Petersburg te Rusland.

In de opbouw om in topvorm te komen worden er naast de selectie momenten ook andere sterke internationale toernooien aangedaan waarvan de British Open er een is.

In dit sterke internationale veld van senioren komt Sanne serieuze tegenstand tegen en kan hier als topper verder groeien.

Het is weinig Nederlandse judoka’s gegeven om op zo’n toernooi mee te strijden voor het eremetaal.

Sanne van Dijke, klaargestoomd door haar coach en tevens hoofdcoach van Judoclub Berlicum Jo Gevers, liet zien klaar te zijn voor het grote werk en versloeg al haar opponenten in de categorie tot 70 kg met overtuiging en vol punt Ippon.

Sanne won hiermee haar eerste grote prijs in Judo bij de senioren.

Judoclub Berlicum feliciteert Sanne en Jo Gevers met het behalen van deze topprestatie.

Voor meer informatie en foto’s kijk op www.judoberlicum.nl