Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Judo

110130_Judo_Sanne_van_DijkeOp 29 januari 2011 is judoclub Berlicum actief geweest op het Zuid-Nederlands kampioenschap tot 20 jaar gehouden in sporthal “Achter de tuintjes” te Gilze. Dit kampioenschap is het kwalificatie toernooi voor het Nederlands kampioenschap voor judoka’s tot 20 jaar welke gehouden wordt op 12 februari 2011 te Nijmegen. Voor plaatsing voor het Nederlands kampioenschap komen alleen de Gouden -en Zilveren medaillewinnaars in aanmerking.  

Judoclub Berlicum was tijdens het Zuid-Nederlands kampioenschap vertegenwoordigd met een ruime selectie van 13 judoka’s. In meerdere gewichtsklassen was Judoclub Berlicum met meerdere judoka’s vertegenwoordigd. Sanne van Dijke (15 jaar) uit Heeswijk was een van de deelnemers in de gewichtsklasse tot 70 kg. Ondanks het feit dat Sanne nog in de leeftijdcategorie tot 17 jaar uitkomt, kon ze toch meedoen. Sanne laat zien over veel talent te beschikken en won overtuigend al haar wedstrijden van al haar (oudere) tegenstanders en werd overtuigend kampioen met plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap.

Wij wensen Sanne en alle andere vijf deelnemers van Judoclub Berlicum aan het Nederlands Kampioenschap op 12 februari aanstaande veel succes.

Voor meer informatie en foto’s kijk op www.judoberlicum.nl