Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Judo

110321Sanne_van_Dijke_kampioenGouden medailles op sterk bezet internationale top judotoernooi Erfurt
In het weekeinde van 19 en 20 maart 2011 heeft een selectie wedstrijdjudoka’s van judoclub Berlicum deelgenomen aan de belangrijke internationale toernooien: Masters van Bremen (heren) en de Thuringercup Erfurt (dames).
Deze toernooien zijn door de Nederlandse Judobond tevens aangewezen als meetmoment voor de judoka’s tot 17 jaar en tot 20 jaar, voor het bepalen van de ranking voor uitzending naar internationale A-toernooien  en plaatsing voor Europese en Wereldkampioenschappen. 

Judoclub Berlicum heeft op dit moment in zijn A-selectie tot 17 jaar 3 talenten in het strijdperk die in Nederland voor dit allerhoogste niveau strijden, o.a. Sanne van Dijke uit Heeswijk is een van deze talenten.
Met nog een aantal meetmomenten voor de boeg ( o.a. het NK en het internationale toernooi Berlijn) is het zaak om te blijven pieken om bij de keuzeheren van de judobond goed in beeld te blijven. 

In een groot veld van tussen de 50 en 90 internationale topjudoka’s per categorie heeft Sanne de verwachtingen volledig waargemaakt met als bijzondere prestatie de Internationaal hoog aangeschreven titel van de Thuringercup Erfurt.

Voor deze bijzondere prestatie feliciteren wij Sanne en wensen wij haar succes in het vervolg van dit spannende seizoen.

 Voor meer informatie en foto’s kijk op www.judoberlicum.nl