Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Judo

110418__Sanne_PortugalIn het weekeinde van 16 en 17 april 2011 heeft Sanne van Dijke deelgenomen aan het sterk bezette internationale A-toernooi Judo te Coimbra Portugal welke onder auspiciën van de European Judo Union is georganiseerd.

Dit toernooi is door de Nederlandse Judobond geadviseerd als toernooi om op de krachten te meten met de internationale judotop.Judoclub Berlicum heeft op dit moment in zijn A-selectie tot 17 jaar 3 talenten in het strijdperk voor uitzending naar internationale landenwedstrijden  als EK, WK en EYOF (jeugd olympiade).Sanne van Dijke uit Heeswijk is een van deze talenten. 

Met nog een meetmoment voor de boeg (het internationale toernooi Berlijn) is het zaak om te blijven pieken om bij de keuzeheren van de judobond goed in beeld te blijven. 

In een sterk veld van tussen internationale topjudoka’s heeft Sanne de verwachtingen wederom volledig waargemaakt met een mooie zilveren medaille.

Daarnaast heeft Sanne haar directe Nederlandse concurrenten voor uitzending naar bovengenoemde wedstrijden achter zich gelaten.

 

Voor deze bijzondere prestatie feliciteren wij Sanne en wensen wij haar succes in het vervolg van dit spannende seizoen.

 

 

Voor meer informatie en foto’s kijk op www.judoberlicum.nl 

 

Let op: tekst bij foto “Sanne van Dijke, Links op foto”