Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

akltiorkorfDe afgelopen weken is er door de verschillende teams weer volop getraind in de zaal en zijn er door sommige teams oefenwedstrijden geweest om weer te wennen aan de zaal.

Als voorbereiding op de zaalcompetitie hebben de senioren 1 en 2 het afgelopen weekend weer mee gedaan met het zaaltoernooi bij Zigo in Tilburg.

Het was voor beide teams een perfecte manier om te weten hoe men er voor staat,

een week voordat het “echt” begint !!  Ze weten nu waar ze nog aan moeten werken om nog beter en sterker te worden ! Altior 2 wist wederom dit toernooi te winnen en

Altior 1 moest genoegen nemen met een 3e plaats.

Het zal voor de dames van Altior 1, die in de zaal ook spelen in de Topklasse, een spannende competitie gaan worden. Ook voor Altior 2 die uitkomt in de reserve hoofdklasse zal het weer een uitdaging worden om zich in deze klasse te kunnen handhaven.

Ook de andere 20 teams, van Altior 3 tot aan onze welpenteams, zullen weer gaan strijden om het kampioenschap van de zaalcompetitie 2012-2013.

Zoals bij het voetbal soms de 12e man heel belangrijk is …of kan zijn, zo is dat bij het korfballen eigenlijk hetzelfde, dus vanaf zaterdag 10 november is het publiek weer welkom in sporthal De Zaert, tijdens de wedstrijden omgedoopt tot het

ALTIORTHEATER, voor de  wedstrijden van onze meiden. Zie voor het complete progamma www.altior-korfbal.nl dan zien we jullie hopelijk bij een van onze wedstrijden !!!!  Totzientjes………………en meiden …..VEEL SUCCES !!