akltiorkorfJES 1 – Altior 1 Afgelopen zondag 11 november mocht Altior haar eerste topklassewedstrijd spelen in de zaal. De dames begonnen scherp aan de wedstrijd en binnen een paar minuten is het 0-2. Hierna zakt het spel volledig in, wat resulteert in een ruststand van 11-4. De wedstrijd is echt nog niet gelopen, maar dan zullen de dames wel wat beter moeten gaan korfballen. Helaas duurt het nog 15 minuten voordat Altior zich herpakt en op dat moment blijkt de tijd te kort om de winst naar zich toe te trekken. Met een eindstand van 16-11 en stof tot nadenken kunnen de dames huiswaarts.

JES 2 – Altior 2                                 Uitslag:  7-8

De Korfrakkers 4 – Altior 4         Uitslag:  8-10

Be Quick 4 – Altior 5                      Uitslag: 10-7

Altior R1 – Prinses Irene R1 (oefenwedstrijd)

Daar staan we dan met 5 recreanten door ziekte en blessures! Met een hoop jokers én een invalscheids hebben we gedaan wat we moesten doen: Winnen! En hoe: door mooie aanvallen op te zetten en goed te verdedigen. Vooral de tweede helft zijn we wakker geschud door Prinses Irene en liepen de aanvallen als een treintje. Uitslag 6-7. Doelpunten van Ellen, Linda, Wieneke, Mariska, 2x van Martine en het beslissende doelpunt staat door mooi samenspel op naam van Mireille! Maar iedereen hartstikke bedankt voor het meedoen!!!

De Korfrakkers A1 – Altior A1                   Uitslag: 17-8

Corridor B1 – Altior B1                                 Uitslag:  2-7

Bladella C1 – Altior C1

De 1e helft konden we nog redelijk partij geven, we gingen rusten met 3-3. Na rust kwamen we toch veel snelheid en felheid tekort om het Bladella moeilijk te maken. We gingen huiswaarts met een 9-3 nederlaag.

Boskant C1 – Altior C2                  Uitslag: 4-2

Korloo C1 – Altior C3

Omdat Mayke, Noreen en Jessie niet aanwezig waren gingen Zoë en Evi mee naar Nistelrode. Korloo kwam al vrij snel op een 1-0 voorsprong maar de meiden van Altior lieten hun koppies niet hangen. Via een doorloopbal van Zoë werd het 1-1. Korloo kwam weer terug op voorsprong, 2-1. Helaas kreeg Lisa een bal op haar neus en moest zij met een bloedneus het veld verlaten. Door een slimme bal van Noa kreeg Altior een strafworp mee die er door Esmee netjes ingegooid werd. Na de rust ging Altior door met scoren, via Zoë en Evi werd het uiteindelijk 2-4. De verdediging hield alles goed dicht zodat Korloo in de tweede helft niet meer tot scoren kwam. De eerste overwinning dit seizoen voor de C3, op naar volgende week. Zoë en Evi super bedankt!

Altior D1 – Bladella D1                 Uitslag: 3-10

Altior D2 – De Korfrakkers D4

De eerste wedstrijd binnen, en de doelstellingen waren duidelijk. Elk aanvalsvak moest minstens 2 keer een pootje opzetten en in de hele wedstrijd moest minstens 5 keer van afstand worden geschoten.

We begonnen een beetje rommelig aan de wedstrijd en verdedigend waren we niet altijd even wakker. We konden veel beter, en dat gingen we ook steeds meer laten zien. Het lukte iedereen in de tweede aanval om een pootje op te zetten, en er werd zelfs uit gescoord! Met de rust was het 4-2. In de rust spraken we af dat we zo door zouden gaan, en er zelfs nog een schepje boven op zouden doen. En dat hebben jullie zeker gedaan! De ene mooie aanval na de andere mooie aanval. En het leek er wel op dat elke bal die Lieke omhoog bracht ook een doelpunt was. Verdedigend zat het potdicht, de tegenstander kreeg geen enkele kans meer. Toen de scheidsrechter af floot stond er een eindstand van 10-2 op het scorebord. Dames, jullie hebben echt heel goed staan te korfballen, en ook laten zien dat jullie de pootjes kunnen spelen. Ga zo door!

Altior E2 – Korloo E1                     Uitslag: 1-0

Altior F1 – Korloo F1

We gaan goed van start, binnen 2 minuten staan we voor door een doelpunt van Iris. Het is een sterk team waar we tegen moeten spelen maar we geven ons niet gewonnen. We spelen heel erg goed met ons allen. Het is een spannende wedstrijd met kansen voor zowel Korloo als voor ons. Korloo komt niet tot scoren doordat wij zo goed partij geven. We blijven heel goed spelen tot de laatste minuut. Hierdoor WINNEN we met 1 - 0. We zijn allemaal super blij. Het lijkt wel of we kampioen geworden zijn. De stand van de strafworpen werd 2-2.

Altior F2 – BMC F1                         Uitslag: 0-7        Strafworpen: 3-0

Altior F3 – Korloo F2

We moesten weer even op gang komen, maar na een paar minuten gingen we ervoor.

Omdat wij goed verdedigden wist Korloo maar 1 keer te scoren , wij maar liefst 2 keer.

Super gedaan!!!! Eindstand 2-1, strafworpen 1-0.

Altior W1 – De Korfrakkers W1

In de eerste paar minuten scoorde Kaylee 1 keer. De Korfrakkers kwamen het eerste kwartier niet tot aanvallen en Kaylee scoorde ook de 2-0. In de tweede helft van de wedstrijd kwamen de Korfrakkers terug en scoorde zij er 3 achter elkaar. Gelukkig had Sarah er ook nog een gescoord dus de eindstand was 3-3 geworden. Met de strafworpen hadden we 4-2 gewonnen. Heel erg goed gedaan meiden!

Altior W2 – De Korfrakkers W2

We gingen goed van start en het gooien en vangen ging al best goed. Toch kwamen we met 0-1 achter. Maar door goed vrij te lopen kwamen we weer terug tot 1-1. Helaas waren De Korfrakkers net iets sneller als wij en konden zo ook vaker scoren. Toch konden wij ook nog 2 keer scoren. Zo was de uitslag 3-7. Het was een knappe wedstrijd van onze welpjes Maya, Lotte, Loïs en Nine. De volgende keer gaan we gewoon winnen!! De strafworpen verloren we met 0-3.