2012-11-18 Vera_van_GrunsvenAltior 1 – Swift 1
Afgelopen  zondag 18 november mocht Altior samen met pupil van de week Vera van Grunsven aantreden tegen Swift uit Velden. Altior begint niet scherp genoeg aan de wedstrijd en door foute passes en een slechte concentratie komt er niets uit de eerste aanvallen.

Swift weet dan ook weg te lopen tot 1-5. Hierna pakt Altior  het weer op en de ruststand is 5-7. In de tweede helft lukt het, ondanks goede aanvallen en een scherpe verdediging, niet om langszij te gaan. De eindstand is 8-12 in het voordeel van Swift. A.s. zondag 25 november  speelt Altior een uitwedstrijd tegen Be Quick uit Nuland in sporthal de Geer in Geffen. Aanvang 14.45 uur.

Altior 2 – Avanti 2                          Uitslag: 11-8

Altior 3 – Flamingo’s 3                 Uitslag: 13-6

Altior 4 – Corridor 4                       Uitslag: 14-10

Altior 5 – Blauw Wit 2                  Uitslag: 16-1

Altior 6 – Korloo 2                          Uitslag:  4-9

Korloo R1 – Altior R1

Weer een wedstrijd met jokers die zich niet onverdienstelijk wisten te maken! Anoeska wist de eerste 2 doelpunten te scoren, daarna wist Ellen 2 keer de gele korf te vinden. Margreth en Meriam maakte er 0-6 van. Na de rust kwam Astrid 2 keer in actie en was het weer Margreth die 2 keer scoorde, lekker gevoel he, Margreth, volgende keer weer? Ellen maakte de stand compleet met 0-11 maar we gunden Korloo ook een doelpunt, helaas was de tijd voorbij. Gelukkig veel doelpunten van ons eigen personeel maar zonder alle jokers hadden we ook weer niet (zo ver) gewonnen. Bedankt allemaal en veel beterschap aan de ziekenboeg!!!

Altior A1 – DDW A1                       Uitslag: 6-13

Altior B1 – Rietvogels B1             Uitslag: 9-7

Altior B2 – BMC B1                         Uitslag: 17-1

Altior C1 – Vessem C1

We waren vastbesloten om er deze wedstrijd iets van te gaan maken. De vakken waren aangepast en we begonnen super aan de wedstrijd met 2 hele goeie en snelle aanvallen 2-0. We bleven fel en gaven de gasten weinig kansen. Die wisten toch nog 2 keer te scoren maar wij lekker  4 keer, zodat we met 6-2 wonnen.

Altior C2 – BMC C1

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Er was wel iets goed te maken na het zure verlies van vorige week zaterdag. De wedstrijd begon en we creëerden volop kansen. Zo was het al snel 1-0 na een mooie doorloopbal van Kelly. Het stond al gauw weer 2-0, de wedstrijd was opengebroken. We hadden volop kansen, en regelmatig zaten er. We gingen de welverdiende rust in met een 6-0 stand in ons voordeel. De tweede helft keken we met een schuin oog al naar de tien. We bleven goed spelen. Wel iets meer foutjes dan in de eerste helft, en niet meer alle ballen gingen er in. Maar ondanks alles hebben we de wedstrijd mooi afgesloten met een 9 -3 winst. We hebben met z'n alle goed gespeeld, en Vera en Evie bedankt voor het meespelen.
Doelpunten van: Sanne van Eerd, Anna, Kelly 2 keer, Lieke, Sanne van de Heuvel, Vera, Lynn en Jasmijn.

Altior C3 – BMC C2                         Uitslag: 5-11

Rosolo D3 – Altior D1

Vandaag onze eerste wedstrijd naar ver weg, en weer een nieuwe tegenstander. Al heel snel kregen we een doelpunt tegen, maar toen waren we dan ook direct wakker en konden we zelf kansen creëren. Het lukte ons in de eerste helft echter niet goed om de kansen ook af te maken. We scoorden 2 keer, maar dit hadden er veel meer moeten zijn! Jammer. Rosolo scoorde nog 1 keer uit een strafworp waardoor het 2-2 was met de rust.

De tweede helft zakten we aanvallend weg. De bal werd te lang vast gehouden, er werd niet goed naar elkaar en de tegenstander gekeken en er werden teveel gooi- en vangfouten gemaakt. Wij konden niet meer tot scoren komen terwijl Rosolo dit wel lukte. Helaas verloren we dan ook met 3-2.

Concordia D1 – Altior D2             Uitslag: 12-1

Concordia E1 – Altior E1

Helaas hebben we verloren met 3-1. De wedstrijd vonden we allemaal wel heel leuk. Vera was extra blij, want zij had gescoord en kreeg van haar ouders een euro als ze scoorde. Wij zeiden met een paar meiden ''Hee Vera nu krijg je een euro''. We waren op zich best blij voor Vera. We hadden eigenlijk wel gehoopt dat we gingen winnen. Maar helaas was dat niet. Het was ook de eerste wedstrijd van Eva die pas nieuw is.

Be Quick E2 – Altior E2                 Uitslag:  2-1

Be Quick F1 – Altior F1

We spelen vandaag tegen Be Quick F1. Het wordt een moeilijke wedstrijd maar we doen allemaal ons best. De eerste helft gaat alles goed maar dan is Be Quick F1 een maatje te groot voor ons. Senna maakt ons enige doelpunt. De eindstand is 8-1 voor Be Quick F1. Strafworpen verliezen we met 3-0.

Concordia F1 – Altior F2              Uitslag: 12-5      Strafworpen: 2-3

Be Quick F2 – Altior F3

Om 8.15 vertrokken we naar de gymzaal in Nuland. We begonnen met verdedigen , dat ging weer super.

Als wij de bal hebben gooiden we goed en snel over. Ook kunnen we veel op de korf schieten met als resultaat dat er twee in gingen. Be Quick wist niet te scoren. Eindstand 0-2 en strafworpen 2-3

Weer super gedaan meiden !!!!!

De Korfrakkers W2 – Altior W1                               Uitslag: 2-0        Strafworpen: 5-6

BMC W1 – Altior W2

De eerste helft ging al meteen super goed. We kregen heel veel kansen en in de verdediging stonden we er goed voor! Helaas wisten we niet te scoren. Zo was de stand in de rust nog 0-0. De tweede helft liepen we heel goed vrij. Het vangen en gooien gaat steeds beter! Helaas maakten we een paar foutjes in de verdediging waardoor we met 4-0 verloren. Toch hebben we een super goede wedstrijd gespeeld! Didi, kei bedankt voor het meedoen! De strafworpen verloren we met 4-2.