20121127.jpgPupillen E_2Be Quick 1 - Altior 1

Na 8 minuten spelen kijken de dames al tegen een 5-0 achterstand aan. Hierna lukt het Altior niet om de wedstrijd nog naar zich toe te trekken. De eindstand is 12-9.

Flamingo’s 2 – Altior 2                                 Uitslag: 8-11

Be Quick 3 – Altior 3                                     Uitslag: 8-9

De Kangeroe 2 – Altior 4

Zonder Kirsten en Lindsy, maar met nieuwe aanwinst Marieke en junioren Kirsten, Maartje en Carly speelden we in de nieuwe zaal van het Zwijsen. Vanaf het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Zo kwamen we eens een doelpuntje voor, dan weer eens achter. Aanvallend was het moeilijk elkaar te vinden en ballen goed mee te geven zodat het ons niet lukte om het spel naar ons toe te trekken en te doen waar we vorige week wel goed in waren: scoren. In de rust werd duidelijk dat er aanvallend wel iets moest veranderen dus na de rust is er gewisseld en hebben we met Maartje meer lengte ingebracht. Later is ook Carly ingezet en uiteindelijk konden we gelukkig toch uitlopen naar 8-11. Kangeroe scoorde uiteindelijk nog de 9-11 maar de overwinning was weliswaar zwaar bevochten, maar wel binnen! Kirsten, Maartje en Carly: nogmaals super bedankt, jullie zijn kei-goed ingevallen. Onze complimenten!

Geko 2 – Altior 5                                            Uitslag: 13-5

Prinses Irene 4 – Altior 6                            Uitslag:  8-5

Concordia/Boskant A1 – Altior A1          Uitslag:  7-6

Concordia/Boskant B1 – Altior B1           Uitslag: 10-4

DOT B1 – Altior B2                                         Uitslag:  4-4

Rosolo C2 – Altior C1

De eerste helft kwamen we niet aan korfballen toe, we kregen wel enkele kansjes, maar Rosolo was sneller en feller en scoorde wel. Ruststand 5-0. Na rust ging het een heel stuk beter, we werden feller en gingen ook voor elke bal zodat de kansen er bij ons ook in gingen. Het werd een goeie tweede helft, dit moeten we vasthouden, maar we verloren wel 8-4.

Be Quick C1 – Altior C2

We stonden snel achter met 2-0, wat wel erg vlug ging dus daarom moesten onze meiden

die nu gingen verdedigen het wel goed dicht houden en dames PETJE af, wat hebben jullie het super gedaan. Jullie hebben bijna de hele wedstrijd in de verdediging gestaan maar hebben er ook voor gezorgd dat de meiden van Be Quick geen kans meer hebben gekregen om te scoren!! Echt we zijn super trots op jullie.

Gelukkig scoorde Ilona Peters nog een heel mooi afstandsschot maar het was net niet genoeg om nog punten mee naar huis te nemen. Uitslag 2-1

Be Quick C2 – Altior C3                                Uitslag: 10-0

Altior D1 – Spoordonkse Girls D1

Alweer een voor ons heel nieuw team. En wat stonden er weer grote meiden in! Ondanks dat we er veel op trainen blijft het voor ons heel lastig om te spelen tegen grote kinderen. Alles wat we geleerd hebben in de training lijkt vergeten te zijn als we eenmaal op het veld staan. We deden ons best, liepen zo hard we konden en probeerden de tegenstandsters zo weinig mogelijk te laten aanvallen. Helaas lukte het de girls uit Spoordonk toch om 6 keer te scoren terwijl wij zelf geen enkele kans af konden maken. We hebben dan ook verloren met 0-6.

Meiden: kop op! We zullen binnen nog veel van dit soort wedstrijden moeten spelen, maar bedenk maar dat we er vooral erg veel van kunnen leren. Als het ons gaat lukken om in de wedstrijden te spelen wat we trainen en we nog steeds veel bij leren zijn wij als leiding dik tevreden!

Altior D2 – NDZW D1

Al direct in het begin van de wedstrijd kregen we 2 door hun mooi gemaakte doelpunten tegen. Vervelend, want hierna kreeg NDZW ook bijna geen kansen meer. Aanvallend was het erg moeilijk om elkaar goed te vinden en te spelen waar we al weken op trainen, maar verdedigend zat het super goed. NDZW deed er minutenlang over om de bal van hun verdediging naar de aanval te brengen, en vaak lukte dit zelfs helemaal niet omdat wij hem wisten te onderscheppen. Helaas konden we in de aanval te weinig zelf kansen maken en daarnaast deze ook afmaken. We scoorden 2 keer, maar NDZW ook nog 1 keer, dus verloren we de wedstrijd met 2-3.

Altior E1 – Tovido E1

We hebben gewonnen met 8-0! Bij Tovido was er een meisje uitgevallen waardoor hun er nog maar 7 hadden die meespeelden, voor ons was het even wennen want er mocht 1 meisje van ons niet schieten en ook geen doorloopballen nemen. We hadden ook 2 pechvogels, dat was niet zo leuk. De meisjes van Tovido probeerde ons de hele tijd af te leiden maar wij trapten daar niet in! Dit is voor ons de eerste wedstrijd in het binnenseizoen dat we gewonnen hebben, we zijn daar heel blij mee! We hebben het met z’n allen heel goed gedaan en ook hard gewerkt. Het voorverdedigen ging goed, we hebben heel veel ballen eruit geplukt en we hebben alle ballen tegen gehouden als ze wilden schieten. Het rondspelen ging beter als vorige week maar we moeten daar wel vaker op oefenen zodat we allemaal kunnen gaan scoren!

Altior E2 – De Korfrakkers E3                    Uitslag: 3-1

Altior F1 – De Korfrakkers F1

Vandaag spelen we tegen een hele sterke tegenstander. Vol goede moed gaan we van start. Door een goede aangegeven bal van Eva heeft Floor voor ons een doelpunt gemaakt. Bij de rust is het 1-2. Na de rust krijgen wij wel kansen maar ze gaan er helaas niet meer in. Bij De Korfrakkers gaan de ballen er wel in. De eindstand wordt daardoor 1-5. De strafworpen winnen we echter wel met 2-1.

Altior F2 – De Korfrakkers F2                    Uitslag: 0-5        Strafworpen: 0-2

Altior F3 – Corridor F2                                  Uitslag: 0-0        Strafworpen: 3-2

Altior W1 – BMC W1

Deze thuiswedstrijd kwam langzaam op gang. In de eerste helft werd er veel op en neer gespeeld, maar er werd niet gescoord. De tweede helft was een ander verhaal. BMC opende de score met een afstandsschot, toen werden de welpen wakker. Het tempo ging omhoog er werd goed verdedigd en snel overgespeeld en al snel scoorde Maud  twee keer. Kaylee kon haar meisje goed bijhouden en verdedigen en Sarah stond steeds op de juiste plaats. Ook de twee invallers Lois en Maya speelden de sterren van de hemel. Meiden goed gewerkt en ga zo door. Ook Natascha bedankt voor het mee coachen. Eindstand 2-1.  Strafworpen 4-4.

Nieuwe shirtjes voor meiden Altior E2.

Afgelopen zaterdag 24 november werden de meiden van Altior E2 verrast met nieuwe shirtjes die werden geschonken door Halte 5 uit Heeswijk-Dinther.

Veel mensen kennen ondertussen wel Lunchroom/Cafetaria Halte 5 waar je terecht kunt voor lekkere menu’s en schotels maar ook voor heerlijke broodjes en maaltijdsalades en natuurlijk het zeer bekende frietje ! Voor mensen die Halte 5 nog niet kennen, ga gerust eens een kijkje nemen en probeer wat van de kaart, U zult verrast zijn.

Wij zijn dan ook blij dat Monique en Peggy deze meiden in nieuwe shirtjes heeft gestoken en hopen dan ook dat ze de shirtjes met trots zullen dragen en dat er veel overwinningen mogen komen !!!!!

Ook namens de meiden van Altior E2 zeggen wij…… hardstikke bedankt, we zijn er keiblij mee !!!!!!