02-12-2012 _Leonie_VoetsAltior 1 – Rosolo 1

Afgelopen zondag 2 december mag Altior, samen met pupil van de week Leonie Voets, aantreden tegen Rosolo uit Reusel. Bij de veldwedstrijd waren daar dure punten blijven liggen, dus de meiden zijn erop gebrand om te gaan winnen vandaag.

De wedstrijd begint scherp en gaat de gehele eerste helft goed gelijk op. De ruststand is dan ook 7-7, ook al waren er voor Altior nog kansen om de score in de laatste paar minuten van de eerste helft naar zich toe te trekken. De tweede helft blijft gelijk opgaan, al is het wel Rosolo dat steeds de eerste voorsprong weet te pakken en maakt Altior steeds gelijk. Na de 10-10 in de laatste tien minuten van de wedstrijd, stagneert de score bij de thuisploeg. De Reuselse dames zijn steeds net wat feller in hun bewegingen en scherper in de afwerking. Hierdoor kan Altior niet meer bijbenen en loopt Rosolo uit naar 10-15. Altior doet nog een keer iets terug en de eindstand is 11-15. Volgende week speelt Altior uit tegen De Korfrakkers in Erp.

Altior 2 – Rosolo 3                          Uitslag: 14-11

Altior 3 – Emos 2

De wedstrijd ging goed van start en al snel pakten we de voorsprong. Hierna zat de verdediging aan beide kanten goed dicht zodat we de rust ingingen met 3-1. Na rust starten de dames van Emos fel waardoor we onze voorsprong verloren en zelfs tegen een 3-5 achterstand aankeken. Door hard te werken kwamen we 6-6 gelijk en Sarah ronde in de laatste minuut haar strafworp mooi af. Een zwaarbevochten winst, maar de punten zijn weer binnen! We danken onze winst mede aan onze nieuwe shirts die we vandaag ontvingen. Bedankt Manders Horecaslagerij!

Altior 4 – Miko ’76 2                      Uitslag: 12-3

Altior 5 – Corridor 5                       Uitslag: 19-5

De Korfrakkers 6 – Altior 6

Binnen de kortste keren keken we tegen een achterstand aan van 3-0. Na een mooi samenspel kwam er een rebound als antwoord en konden we pas bij 9-1 wederom zelf tot scoren komen. We gingen de rust in met een stand van 11-2. Oeps, dat was een flinke achterstand, maar we kregen een herkansing. Met beter uitgespeelde kansen aan onze zijde wisten we vaker te scoren en de tegenstandsters het wat moeilijker te maken. Maar het moet gezegd worden; de dames uit Erp waren een maatje te groot voor ons en hadden een loepzuiver schot deze avond. Eindstand: 19-5. Het was een wedstrijd van de afstandsschoten, straf-en vrije worpen. Doelpunten van: Wieneke (2), Ilse, Anja, Marice

Altior A1 – Klimroos A1                               Uitslag: 8-7

Altior B2 – Emos B1                       Uitslag: 8-1

Altior C1 – Klimroos C1

Na een week van hard trainen gingen we vol vertrouwen het veld in. We waren fanatiek en sneller dan de wedstrijden hiervoor en dat was ook gelijk te zien op het scorebord. De gasten hadden het moeilijk tegen ons en we scoorde uit mooie aanvallen en ook het afstandsschot ging er bij sommige goed in. Dames dit houden we hopelijk vast dan komen er nog veel meer van deze overwinningen !!!  Eindstand 10-4.

Altior C2 – Emos C1

Het is na 1 min al 1-0 voor Altior. Het was een doorloopbal van Sanne v.d. Heuvel. Charlotte maakt een doorloopbal en hij zit 2-0 voor ons. Een kort schotje van Sanne v. Eerd maar die is verdedigd. Door een strafworp is het nu 2-1. Lieke maakt een doorloopbal en hij zit 3-1. Oude beginspel werkt goed en Ilona scoort 4-1 en een mooi afstandsschot van Sanne v.d. Heuvel zorgt voor 5-1. Het is rust. Lieke maakt een doorloopbal maar die is verdedigd. Nu maakt Lieke een doorloopbal maar zit die zit wel 6-1. Emos maakt 6-2 en

Sanne v.d. heuvel scoort weer 7-2 met een mooi kort schotje. Kelly maakt 8-2 met een kortschotje. Sanne van Eerd maakt een mooie doorloopbal  en scoort 9-2. Het eindigt met 10-2 door Jasmijn.

Altior C3 – TOG C1                         Uitslag: 3-10

SDO ’99 D1 – Altior D1                  Uitslag: 13-0

Flamingo’s D1 – Altior D2           Uitslag:  3-0

Emos E1 – Altior E1

We stonden een heel tijdje voor en dat hielden we tot de rust vol. Maar na rust kwam bij Emos iemand uit een hoger team erin. Dat was jammer want die maakten voor hun 2 doelpunten. Daarvoor en erna was ook gescoord. We verloren dus met 4-1. Jammer, je kunt niet altijd winnen. We hadden allemaal ons best gedaan.

Avanti E2 – Altior E2                      Uitslag: 2-1

Flamingo’s F1 – Altior F1

We beginnen heel goed aan de wedstrijd, binnen 10 minuten is het 0-1 voor ons. Het doelpunt is gemaakt door Mirthe. De twee teams zijn gelijkwaardig dus we hebben een fijne wedstrijd om te spelen. Bij rust is het

0-3 voor ons. De twee doelpunten zijn gemaakt door Marleen en wéér Mirthe. Na de rust gaan we goed door met spelen. We krijgen veel kansen maar ze gaan er helaas niet allemaal in. Het wordt uiteindelijk 0-4.

Marleen scoort ook haar 2e doelpunt. We zijn hartstikke blij met deze mooie overwinning. Strafworpen: 1-2

Avanti F1 – Altior F2                      Uitslag: 4-1        Strafworpen: 1-3

Emos F2 – Altior F3

We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Lange tijd ging het gelijk op, maar ondanks ons harde werken konden we het niet winnen. Jammer, volgende keer beter. Eindstand 4-2 en de strafworpen 2-3.