10-12-2012 Altior_W2De Korfrakkers 1 - Altior 1 Altior, dat nog geen enkel punt heeft weten te bemachtigen in de zaalcompetitie, kon afgelopen zondag 9 december vrijuit korfballen. Dit is namelijk niet de wedstrijd waarin de punten gepakt moeten worden.

De ploeg begint echter fel en scherp aan de eerste helft en met een hoge verdedigende druk weten ze het de favoriet flink moeilijk te maken. Hierdoor is de stand na ongeveer 20 minuten spelen 4-5 in het voordeel van Altior. Helaas lukt het niet om deze voorsprong vast te houden en de ruststand is 8-5. Vol vertrouwen starten de dames van Altior aan de tweede helft, want iedereen voelt wel aan dat er meer in zit vandaag. Marly gooit direct de 8-6 in de korf en niet veel later staat de 8-7 ook op het scorebord. De Korfrakkers vergroot het verschil weer naar 11-7 en daarna lukt het Altior niet meer om aan te haken. Via 11-8 en 13-9 is de eindstand 17-11 in het voordeel van de thuisploeg. Altior kan terugkijken op een sterke wedstrijd en vol vertrouwen beginnen aan de voorbereiding voor volgende week. Dan staat een thuiswedstrijd tegen koploper Spes op het programma. Deze wedstrijd begint om 12.45 in Sporthal De Overbeek in Nistelrode.

Stormvogels C2 – Altior C1

We gingen fanatiek van start. We waren fel en snel en er werd goed gespeeld. En dan vallen er altijd doelpunten !! We wonnen uiteindelijk met 0-8. Doelpunten van Vera 2x, Anne W 2x, Carmi 2x, Zoë en Anne Z ieder 1x. We zijn goed bezig dames, vooral zo doorgaan!!!!

Alico C1 – Altior C2

Na 1 minuut stilte begonnen we vol goeie moed aan de wedstrijd. In de eerste helft kregen we vrij veel kansen maar de bal wilde maar niet in de korf. Nog voor de rust scoorde Lieke met een doorloopbal de verdiende 0-1.

Na de rust werden beide teams wat feller, we hebben vaak de bal gehad maar de afstandsschoten, korte schotjes, het beginspel en de doorloopballen werden steeds maar niet beloond. Alico werd feller en feller maar kwamen erg moeilijk door onze verdediging heen ze wilden voor gelijkspel gaan maar vlak voor tijd scoorde Lieke met een doorloopbal de 0-2 en mochten we snel nog even van helft wisselen en gingen we met de dik verdiende winst naar huis!

Nas C1 – Altior C3                                          Uitslag: 14-2

Altior D1 – Celeritas D1                                               Uitslag: 1-5

Altior D2 – De Korfrakkers D2                   Uitslag: 1-3

Altior E1 – De Korfrakkers E1

We begonnen erg goed aan de wedstrijd en de verdediging had helemaal niets te doen. We kwamen door goed rond te spelen op 1-0. De Korfrakkers werden feller en maakte 1-1. Omdat we hard bleven werken, en goed naar elkaar keken, konden we nog 3 keer scoren. En hebben we de wedstrijd verdiend gewonnen met 4-1.

Altior E2 – Prinses Irene E3                        Uitslag: 1-0

Altior F1 – SCMH F1

We gaan met veel inzet de wedstrijd beginnen. Iedereen wil zo graag scoren dat de bal er maar niet in gaat. SCMH scoort dan ook het eerste doelpunt. Dan gaat het ineens lopen. De ballen gaan erin en zo wordt de eindstand 10-2 voor ons. Mirthe scoort 6x, Marleen 2x en Iris en Senna beide 1x.De strafworpen 3-3 .

Altior F2 – Celeritas F2

De laatste weken waren we niet zo goed in vorm, maar vandaag....tjonge jonge....wat zijn wij trots op jullie....we hebben Celeritas met 12-1 verslagen. Iedereen heeft een keer gescoord en dat is super! Maar waar we heel blij mee zijn is dat we een treintje zagen die goed liep, dat jullie goed aan het verdedigen waren, het klemmen, de felheid! Erg goed gedaan meiden!! Maartje had geen mooier verjaardagscadeau kunnen krijgen!

Altior F3 – De Korfrakkers F4

We begonnen een beetje aarzelend aan de wedstrijd, maar al snel hadden we de smaak weer te pakken.

We hadden vaak de bal en wisten ook vaak op de korf te schieten. Ook de Korfrakkers hadden een paar kansen.

Uiteindelijk wisten wij er één te scoren .Eindstand 1-0 , strafworpen 0-0. Weer super gedaan meiden!!!!

Altior W1 – Be Quick W1

In deze wedstrijd was er een doelpuntenregen te zien. Om en om werd er in elkaars korf gescoord. Het spel ging snel op en neer, er werd goed vrij gelopen. Verdedigen was af en toe nog moeilijk, omdat er zo snel werd overgespeeld. De wedstrijd eindigde dan ook in 6-6. Dames jullie hebben goed gespeeld en ga vooral zo door. Strafworpen: 5-4.

Altior W2 – Concordia W1

Na twee weekjes vrij te zijn geweest gingen we weer met vol goede moed de wedstrijd in. De eerste helft ging

gelijk op. De stand in de rust was dan ook 1-1. Maar de tweede helft gingen we als een speer. We maakten niet meer zo veel slordige foutjes als in de eerste helft. Hierdoor konden we wel vier keer scoren. We wonnen met 5-1. De strafworpen speelden we gelijk met 3-3. Dinsdag gaan we weer goed trainen, zodat we de volgende wedstrijd weer net zo goed spelen als vandaag.