Altior _C1__2012Altior 6 – Geko 5

De eerste helft ging redelijk. Telkens konden we met 2 doelpunten voor komen. Helaas werd het ook steeds gelijk en gingen we de rust in met 5-5. Daarna zakte ons spel in en kwamen maar moeilijk tot scoren en namen de dames van Geko de leiding over. We konden de stand nog een beetje rechttrekken door de eindstand te brengen op 6-7. Jammer, we hadden 2 punten moeten behalen.

Blauw Wit R1 - Altior R1

In 2013 gaan we door waarmee we in 2012 geëindigd zijn en dat is winnen!
Blauw Wit was dit keer dus de nationale en binnen no time stond er 0-4 op het scorebord. Mooie afstandsschoten van Astrid en Meriam en doorloopballen van Ellen en Anoeska. Het werd nog even spannend en bij een stand van 3-4 gaan we de rust in. Hierna scoorden Meriam en Astrid weer uit doorloopballen door goed aangeven en nemen we de punten mee naar huis, 3-6.

NeCa C2 – Altior C1

We gingen afgelopen zaterdag naar Hapert om de inhaalwedstrijd tegen NeCa te spelen. Die was belangrijk want bij winst konden we de 3e plaats in de competitie scherper stellen en kunnen we de 2e helft van de zaalcompetitie met vol vertrouwen tegemoet gaan zien. We begonnen wat slapjes aan de wedstrijd en je kon merken dat we geen wedstrijdritme hadden na al die vrije dagen. Toch kwamen we op 0-1 door een doelpunt van Anne Z. Kort daarop wist NeCa ook te scoren 1-1. Gelukkig kwamen we voor rust nog voor door een doelpunt van Sanne. Na rust werden we steeds sterker en gaven we de tegenstandsters niet veel kansen meer, maar zelf wisten we van de vele kansen er veel te weinig te benutten. We kwamen door Anne W, die een sterke wedstrijd speelde,  op 1-3. Daarna was het zoals ze dat zeggen prijsschieten en kregen we de ene na de andere kans, maar ze gingen er niet in. Door een strafworp, die werd benut door Mijke werd de eindstand 1-4.