20130128 _Emma_van_de_HeuvelAltior 1 – Be Quick 1

Afgelopen zondag 27 januari trad Altior samen met pupil van de week Emma van de Heuvel thuis aan tegen

Be Quick uit Nuland. Ook deze wedstrijd is een belangrijke in de degradatiestrijd die Altior deze competitie voert. Met Nicolle als invalster voor Anne, die geblesseerd is, beginnen de meiden geconcentreerd aan de wedstrijd. In de eerste helft lukt het de meiden niet goed om met het spel van Be Quick om te gaan en de ruststand is 3-7. De tweede helft gaat beter en Altior nadert de bezoekers tot 1 doelpunt verschil. Hierna zet

Be Quick nog eens aan en de thuisploeg heeft geen antwoord meer. De eindstand is dan ook 8-14 in het voordeel van Be Quick. Zondag 3 februari spelen we tegen Rosolo in Reusel, aanvang 15.00 uur.

Altior 2 – Flamingo’s 2                                 Uitslag: 7-7

Altior 3 – Be Quick 3                                      Uitslag: 9-6

Altior 4 – De Kangeroe 2

Er valt over deze wedstrijd weinig te zeggen. We waren vanaf het begin beter dan de tegenstander. We creëerden veel kansen maar wisten ze helemaal niet af te maken. De Kangeroe wist daarentegen wel te scoren uit de paar kansen die ze creëerden waardoor we achter kwamen te staan met 0-2. Gelukkig bleek na een kleine 20 minuten dat we het nog niet helemaal verleerd waren en begonnen ook wij met het maken van wat doelpuntjes. In de tweede helft kwamen we goed op dreef en uiteindelijk wonnen we verdiend met 8-4. We blijven in de race om het kampioenschap....

Altior 5 – Geko 2                                            Uitslag: 7-19

Altior 6 – Prinses Irene 4

Na een slechte start hadden we meteen 4 doelpunten goed te maken. Dit lukte met 2 doelpunten voor de rust. De dames uit Nistelrode konden er echter 6 scoren dus er moest hard gewerkt worden. Nog 3 maal hadden we een achterstand van 4 doelpunten weg te werken en telkens konden we sterk terugkomen. Bij de stand van 8-9 was de gelijkmaker voelbaar. Helaas scoorde Prinses Irene uit een strafworp en was voor ons de tijd te kort voor een puntje. Met vier afstandsschoten, één kort schot, twee doorloopballen en een strafworp wisten we er een gevarieerde wedstrijd van te maken.

Altior A1 – Concordia/Boskant A1          Uitslag: 4-10

Altior B1 – Concordia/Boskant B1           Uitslag: 3-8

Altior B2 – DOT B1                                         Uitslag: 5-4

Altior C1 – Rosolo C2

We gingen vol vertrouwen de wedstrijd in en dat nog wel tegen de koploper die alles nog had gewonnen!

We deden niet onder voor de gasten en kwamen zelfs op voorsprong. We wisten jammer genoeg niet te profiteren van onze eigen kwaliteiten en kwamen op verschillende momenten de scherpte en snelheid tekort om een punt of zelfs 2 punten af te snoepen van Rosolo. Het werd een hele spannende wedstrijd maar stonden uiteindelijk toch met lege handen. Het werd 3-4.

Altior C2 – Be Quick C1                                Uitslag: 5-4

Altior C3 – Be Quick C2                                Uitslag: 0-11

Spoordonkse Girls D1 – Altior D1

De vorige wedstrijd verloren we met 6-0. Het doel was dan ook om zelf minstens één keer te scoren. Verder zouden we proberen de tegenstander minder te laten scoren dan de vorige keer. In de eerste helft speelden we zelf niet best. Er werden veel gooi- en vangfouten gemaakt, ondanks dat we er in de laatste weken veel op getraind hebben. Hierdoor leden we veel onnodig balverlies en maakten we het de tegenstander erg gemakkelijk. We gingen rusten met een 5-1 achterstand. In de tweede helft werd er, na de nodige aanwijzingen in de rust, een stuk beter gespeeld. We kwamen zelf wat meer aan aanvallen toe, maar wisten helaas onze kansen niet te verzilveren. Bij de tegenstander vielen een paar schoten van een flinke afstand er wel in (erg knap en niet te verdedigen). Hierdoor verloren we met 8-1. Ondanks deze uitslag waren de coaches toch tevreden over het spel, vooral in de tweede helft !

NDZW D1 – Altior D2                                    Uitslag: 2-1

Tovido E1 – Altior E1

We misten 4 speelsters en daarom deed Isa mee. We begonnen met 0-1 voorsprong, maar met de rust was het 2-1. Na de rust konden we niet veel meer doen dus was het 4-2 geworden voor Tovido.

Isa bedankt voor het mee spelen.

De Korfrakkers E3 – Altior E2                    Uitslag: 1-2

De Korfrakkers F1 – Altior F1

Het zou een moeilijke wedstrijd worden maar we gingen er vol tegenaan. De doelpunten gaan over en weer. Iedereen werkt er keihard voor. Tijdens de rust is het 4-4. Na de rust komen we snel achter met 7-4 maar we laten ons niet kisten. De verdediging gaat heel goed vandaag en ook het scoren gaat meer dan prima. We komen terug tot 7-7. Op het eind maken we nog een doelpunt maar helaas telt dit doelpunt niet mee. De eindstand is 7-7. Onze doelpunten zijn gemaakt door Mirthe (5) en Iris (2). Ondanks het feit dat we een moeilijke tegenstandster hadden, hebben we met veel inzet een punt gehaald vandaag. Heel goed dames.

De Korfrakkers F2 – Altior F2                    Uitslag: 1-5        Strafworpen: 0-2

Corridor F2 – Altior F3                                  Uitslag: 1-1        Strafworpen: 2-3

Concordia W1 – Altior W1                         Uitslag: 2-9        Strafworpen: 6-2

Korloo W1 – Altior W2

Het ging erg gelijk op. 10 minuten voor tijd was het nog 3-3. De laatste 10 min was de concentratie een

beetje weg. Daar maakte Korloo dankbaar gebruik van en werd het 6-3. De strafworpen hebben we gewonnen met 4-5. Goed gespeeld dames!!!