Korfbal

20130214Altior E2_-_Avanti_E2Rosolo 1 – Altior 1

Afgelopen zondag 3 februari speelt Altior een uitwedstrijd tegen Rosolo in Reusel. Waar Altior zich uit de degradatiezone probeert te knokken, strijdt Rosolo nog om een plaats in de kruisfinales. Voor beide ploegen dus een beladen wedstrijd. Niet alleen de vaste supporters zijn vandaag mee afgereisd, maar ook de dames van Prinses Irene 1, ze speelde daar tegen DDW 1, zijn aanwezig om de meiden van Altior aan te moedigen. De eerste helft gaat gelijk op en de ruststand is 7-7. In de tweede helft weet de uitploeg uit te lopen naar 8-10, maar het lukt niet om deze voorsprong vast te houden en Rosolo komt terug naar 10-10 en scoort zelfs uit een vrije bal nog de 11-10. Met nog 10 minuten op de klok gaat Altior slimmer korfballen en trekt de wedstrijd naar zich toe. De eindstand is 11-14 in het voordeel van Altior. De komende twee weekenden worden er geen wedstrijden gespeeld en op 24 februari speelt Altior thuis tegen De Korfrakkers, in Sporthal De Overbeek te Nistelrode om 12.45 uur. Alle support is bij deze wedstrijd weer welkom !

Klimroos C1 – Altior C1

We kwamen al snel achter met 3-0 maar wisten toch goed terug te komen door doelpunten van Mijke en

Lucy 2x. Daarna kwamen we niet meer goed in ons spel en waren de meiden van Klimroos slimmer en sneller in de balhandelingen waardoor we de wedstrijd uiteindelijk verloren met 7-3.

Emos C1 – Altior C2

De wedstrijd begint al goed want Ilona maakt een doorloopbal en meteen is het 0-1 voor Altior. Meteen daarna scoort Kelly een kort schotje het wordt 0-2 voor Altior. We wisselen van helft. Lynn maakt een doorloopbal en meteen daarna ook nog een kort schotje, dus het is 0-4 voor ons. Rust. Sanne van de Heuvel maakt de 0-6 en meteen daarna komt Sanne van Eerd en die maakt het 0-7 met een doorloopbal. Lynn maakt nog een mooie doorloopbal en maakt het dan weer 0-8. Dan komt Emos in de aanval en scoort met een afstandsschot het was dus 1-8. Sanne van de Heuvel maakt nog een prachtige doorloopbal en maakt het 1-9. Emos scoort nog een keer met een kort schotje en maakt het daarbij 2-9. Als afsluiting scoort Jasmijn nog een afstandsschot en sluiten we de wedstrijd met 2-10 af.

TOG C1 – Altior C3                         Uitslag: 8-2

Altior D1 – SDO ’99 D1                  Uitslag: 1-8

Altior D2 – Flamingo’s D1           Uitslag: 1-3

Altior E1 – Emos E1                        Uitslag: 1-5

Altior E2 – Avanti E2                      Uitslag: 2-4

Altior F1 – Flamingo’s F1

Het is een wedstrijd met heeeeeeel veel kansen maar weinig doelpunten. In de rust is het nog steeds 0-0. Iedereen wil zo graag scoren dat de bal er maar niet in wil. Na de rust worden er toch wat kansen afgemaakt en hierdoor winnen we met 3-1. De doelpunten zijn gemaakt door : Iris 2x en Mirthe 1x. Strafworpen 3-2.

Altior F2 – Avanti F1                      Uitslag: 3-2        Strafworpen: 2-4

Altior F3 – Emos F2

Het ging weer super, we kregen weer veel kansen.

We wisten er 3 te scoren . Emos had ook nog een paar kansen gekregen maar er geen benut.

Eindstand 3-0.  Strafworpen 2-2. Super meiden !!!!

Altior W2 – Altior W1                   Uitslag: 2-9        Strafworpen: 5-7