20130218Altior B2__2012-2013Altior B1 – VVO B1                         Uitslag: 4-7

Altior B2 – Flash B1

Het B2 team van Altior staat dit jaar voor het eerst in de B klasse en speelt als enige B2 team tegen allemaal B1 teams. Dat zij vorig jaar in de hoofdklasse veel geleerd hebben blijkt uit de stand tot nu toe, zij zijn ongeslagen.

Afgelopen zaterdag was er de wedstrijd tegen Flash, een team waar sommige dames al zo'n 8 jaar tegen spelen. Altior heeft het vroeger vaak lastig gehad tegen Flash maar daar is niets meer van te merken. Al heel snel kwam Altior op voorsprong en gaven ze de tegenstandsters het nakijken. Het beginspel was voor de tegenstandsters moeilijk te volgen. De verdediging zorgde ervoor dat de bal snel terug kwam in de aanval en dit vak scoorde 2 keer. Na de vak wissel bleef Altior aanhouden en de dames gingen vol enthousiasme door. Af en toe mocht er wat meer rust zijn zodat de aanvallen goed uitgespeeld konden worden. De tweede aanval scoorde ook goed en binnen een korte tijd was het 7-0.

Natuurlijk gaf Flash niet op en ook de dames uit Den Dungen wisten te scoren. Dit liet Altior niet over haar kant gaan en er werd nog 5 keer de korf gevonden. Met nog twaalf minuten op de klok leek Altior af te gaan op een grote score maar het was een beetje op. 12 -2 is een mooie uitslag en een mooi uitgangspunt voor het einde van de competitie. De B2 is het minst gepasseerde team van Altior en staat fier bovenaan in haar competitie.

Komende zaterdag 23 februari kan het team van trainsters Jet en Marly, kampioen worden. Zij moeten dan rivaal MKV verslaan. Deze dames staan tweede en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Publiek is van harte welkom om 12.30 uur.

Ook zondag 24 februari is iedereen weer welkom, let op !!! dan spelen 4 senioren teams thuis, in

sporthal De Overbeek in Nistelrode met om 12.45 uur Altior 1 dat zal aantreden tegen De Korfrakkers uit Erp.