05032013 altiorspes 01Spes 1 - Altior 1 De voorlaatste wedstrijd van de zaalcompetitie werd er een om snel te vergeten. We waren van plan om het Spes moeilijk te maken en als het kon misschien wel om er punten mee naar huis te nemen. Maar het liep geheel anders en kregen geen vat op de wedstrijd. We stonden met de rust al met 11-4 achter. Na de pauze kwamen we met enkele doelpunten weer iets dichterbij maar Spes was niet te kraken en bleef ook scoren zodat we uiteindelijk verloren met toch wel een grote nederlaag 20-10. Volgende week moeten we winnen en zorgen dat we een dusdanig doelsaldo hebben dat beter is dan naaste concurrent  JES uit Venhorst. Dus supporters kom ons steunen want we zullen het zeker nodig hebben om ook volgend jaar op het hoogste niveau te kunnen korfballen !!!

Oranje Wit 2 – Altior 2                                 Uitslag: 6-6

Prinses Irene 2 – Altior 3                            Uitslag: 9-14

Spes 4 – Altior 4                                              Uitslag: 7-7

Altior 6 – Alico 2

Met de uitworp kwamen we tot scoren met een doorloopbal. Helaas had Alico daar meteen een antwoord op en duurde het even voordat een volgend doelpunt op de teller kwam. Met een stand van 1-3 en genoeg pogingen wisten we er eindelijk één in te krijgen vanuit afstand. Voor het einde van de 1e helft  wist Alico nog 2 maal te scoren en wij 1 maal. Ruststand was 3-5. Met een feller team en beter verdedigingswerk maakten we het de dames uit Schijndel een stukje moeilijker in de 2e helft en dat resulteerde in 5 doelpunten aan onze zijde. Eindstand 8-5.

Avanti B1 – Altior B1                                     Uitslag: 9-4

NDZW B1 – Altior B2                                     Uitslag: 0-7

Tovido C1 – Altior C1

We reisden af naar Haaren waar we van plan waren om zeker 2 punten te halen en om het doelsaldo op te krikken. Maar Tovido gaf goed partij en wij lieten het een beetje liggen en gingen mee in hun spelwijze. Daarbij misten we ook nog 2 strafworpen in de 1e helft zodat we gingen rusten met 1-1. Het moest in de 2e helft wel allemaal wat sneller en feller om afstand te nemen van Tovido. We gingen uiteindelijk toch ons eigen spelletje spelen en Tovido had er geen antwoord meer op zodat we wonnen met 1-5.

RoDeBo C1 – Altior C2

Om 13:00 begon de wedstrijd in Den Bosch. Al heel snel scoort Kelly met een doorloopbal 0-1. In de verdediging verliep alles goed en een paar minuten later scoort Charlotte 0-2 met een doorloopbal. Dan moeten we wisselen van vak. Na enkele minuten scoorde Jasmijn met een kortschotje 0-3. En daarna scoorde Sanne van Eerd de 0-4 met een doorloopbal. Na de rust scoorde Charlotte de 0-5 en Ilona de 0-6 beide met een afstandsschot. Na een tijdje scoorde Sanne van Eerd met een kort schotje de 0-7 en door een afstandsschot de 0-8. En als laatste scoorde Charlotte de 0-9 met een doorloopbal. Met de complimenten van de coaches gingen we met een goed gevoel weer richting Heeswijk-Dinther.

Avanti C2 – Altior C3                                     Uitslag: 4-2

Altior D1 – DDW D1                                       Uitslag: 5-4

Altior D2 – Emos D2                                      Uitslag: 1-2

Altior E1 – Prinses Irene E1

Aan het begin van de wedstrijd hadden we een verrassing voor de tegenpartij, omdat zij vorige week al kampioen waren geworden. Na de felicitaties van het hele team gingen we beginnen. Al heel snel scoorde de tegenpartij 0-1. Ondanks dat we hard ons best deden verloren we heel snel en veel te vaak de bal. De tegenstandsters kregen daardoor veel meer kansen als wij. En scoorden ook de 0 -2. Na de rust gingen we iets rustiger spelen. We kregen veel kansen maar helaas gingen deze er niet in. Prinses Irene kon nog wel scoren en de uitslag werd dan ook 0–3.

Altior E2 – Emos E2                                        Uitslag: 4-0

Altior F1 – Emos F1

De meiden kregen vandaag hulp van Dort omdat Ingrid een weekendje weg was. Het ging hartstikke goed en ze vonden het nog leuk ook. We waren wel veel in de aanval en gaven eigenlijk Emos niet heel veel kansen. We gingen rusten met 2-2. In de 2e helft waren we iets feller en scherper dan de gasten die we niet meer lieten scoren en wij er nog wel 4 ingooiden. We wonnen met 6-2. De strafworpen wonnen we met 3-2. Na de wedstrijd bedankten we het publiek en gingen we lekker chips eten want Floor was jarig.

Altior F2 – Blauw Wit F1                             Uitslag: 5-3        Strafworpen: 2-3

Altior F3 – De Korfrakkers F3

Het was een heel spannende wedstrijd. Allebei moesten we super verdedigen en het aanvallen ging snel. We wisten er ieder een te scoren. Eindstand 1-1 en met de strafworpen werd het 3–2. Super gedaan!!!

BMC W1 – Altior W1                                    Uitslag: 1-2        Strafworpen: 2-6

Be Quick W1 – Altior W2                            Uitslag: 7-1        Strafworpen: 3-2