akltiorkorfDe Korfrakkers R1 – Altior R1.
Bij winst óf gelijkspel zijn wij hét recreantenteam van Langstraat/Meijerij met de meeste punten dus we moesten aan de bak: de return tegen De Korfrakkers, de andere kandidaat voor de "titel"! En juist in deze wedstrijd opent Sonja de score met een mooi afstandsschotje, 0-1!

Maar De Korfrakkers zouden De Korfrakkers niet zijn als ze twee keer achter elkaar weten te scoren, 2-1. Door een strafworp, die benut werd door Astrid en een doorloopbal van Meriam komen we weer voor te staan en vlak voor de rust maakt de thuisploeg de stand weer gelijk, 3-3! Na verschillende wissels denderen we weer door en weet Astrid voor de tweede maal te scoren met een doorlopertje, weer maken de tegenstandsters het gelijk, 4-4. Met een doorloopbal van Martine, met nog 1 minuut op de klok, ruiken we de overwinning maar krijgen De Korfrakkers nog een strafworp en werd het wéér gelijk, 5-5. Maar dit is genoeg voor ons "kampioenschap" en duiken we met z'n allen de kantine in met een welverdiende borrel!!!