altiorkorf Altior 1 – SVSH 1.
Op 2e paasdag mocht Altior beginnen aan de tweede helft van de veldcompetitie. Als eerste stond er een belangrijke thuiswedstrijd tegen concurrent  SVSH op het programma. Na 12 minuten is de stand 3-1 in het voordeel van Altior, maar daarna blijft het 15 minuten lang stil rond beide korven. Hierna neemt SVSH het initiatief en komt tot 3-4. Via een strafworp weet Altior de ruststand nog op 4-4 te zetten.

Na de rust zal en moet het beter, want in het spel van Altior ontbreekt het aan felheid. In de eerste minuut van de tweede helft opent SVSH de score, maar daarna pakt Altior de wedstrijd weer op. De voorsprong wordt teruggepakt en daarna uitgebouwd, wat resulteert in een 12-8 overwinning voor de thuisploeg. A.s. zondag mag Altior in Erp aantreden tegen De Korfrakkers om 15.00 uur.

Altior A1 – ODOS A1                      Uitslag: 6-10

Altior B1 – Corridor B1                 Uitslag: 0-4

Altior C3 – De Kangeroe C1        Uitslag: 6-0