De Korfrakkers 1 - Altior 1aDe Korfrakkers 1 – Altior 1
Afgelopen zondag 7 april stond een uitwedstrijd tegen De Korfrakkers op het programma. Ondanks dat dit op papier niet de wedstrijd is waar Altior punten zouden moeten pakken, zijn ze vast van plan om te gaan stunten. De eerste helft gaat gelijk op en door het missen van kansen lukt het Altior niet om de voorsprong te pakken. De ruststand is 5-4 in het voordeel van De Korfrakkers.

De tweede helft begint goed met de gelijkmaker in de 4e minuut, maar daarna komt de thuisploeg snel op 7-5. Aanvallend stokt het hierna bij Altior, waardoor De Korfrakkers verder uit kan lopen naar 9-5 in de 23ste minuut. Hierdoor wordt de ploeg uit Heeswijk-Dinther goed wakker geschud en binnen 1 minuut is het alweer 9-7. Er volgen spannende minuten, waarin Altior met nog vier minuten te spelen op 9-8 komt. Ondanks enkele goede kansen lukt het niet om de gelijkmaker nog te scoren. Een goede prestatie op papier, maar omdat er zeker meer had ingezeten, is dit toch een zuur verlies.

De Wilma’s 2 – Altior 2                                                               Uitslag: 7-7

Altior 2 – Flamingo’s 2 (inhaalwedstrijd)            Uitslag: 6-9

Bladella 2 – Altior 3                                                      Uitslag: 7-6

Winty 1 – Altior 5                                                          Uitslag: 18-8

Altior 5 – Rosolo 6 (inhaalwedstrijd)                    Uitslag: 6-6

MKV A1 – Altior A1

In de eerste helft waren we erg aan elkaar gewaagd. Met 5-4 gingen we de rust in. Helaas in de tweede helft was MKV beduidend sterker. Eindstand 9-4. Jammer meiden!

DSV B1 – Altior B1                                                         Uitslag: 15-3

Geko C1 – Altior C1

We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen op 0-1. Daarna zakte we erg in en de kansen die we kregen werden niet goed afgewerkt. De verdediging stond als een huis maar net voor de rust kregen de meiden van Geko een strafworp, die werd benut en gingen we rusten met 1-1. Na een donderspeech in de kleedkamer kwamen we weer het veld op en gingen we toch korfballen. Alles gingen stukken beter we maakte de kansen nu wel af en gaven ook niets meer weg. We waren duidelijk de bovenliggende partij zodat we met de punten in de pocket huiswaarts keerden. Uitslag 1-6.

De Korfrakkers C2 – Altior C2                                   Uitslag: 2-1

Korloo C1 – Altior C3                                                    Uitslag: 1-4

Altior D1 – Avanti D1                                                    Uitslag: 5-6

Altior D2 – JES D1                                                           Uitslag: 2-1

Altior E1 – Avanti E2                                                     Uitslag: 6-0

De Korfrakkers E3 – Altior E1 (inhaalwedstrijd)Uitslag: 0-5

Altior F1 – Prinses Irene F2

Het is al weer de tweede wedstrijd buiten in korte tijd. We zijn er helemaal klaar voor. De wedstrijd gaat in de eerste helft gelijk op. Het gooien en vangen gaat stukken beter. In de rust staan we met 1-0 voor. Na de rust gaan we voortvarend verder. Het wordt 2-0 voor ons. Dit is tevens de eindstand. Beide doelpunten zijn gemaakt door Iris. De strafworpen winnen we met 6-0.

De Korfrakkers F1 – Altior F1 (inhaalwedstrijd)

Dit was onze eerste wedstrijd buiten. We moesten wennen aan het buiten spelen en de kou. De bal vangen en gooien valt daarom vandaag niet echt mee. Helaas verliezen we met 3-0. We doen goed ons best maar het lukt echt niet vandaag. De volgende wedstrijd zal het hopelijk beter gaan. Strafworpen: 2 -1 (verloren).

Altior F2 – Flamingo’s F1                                            Uitslag: 1-3        Strafworpen: 1-2

Celeritas F2 – Altior F2 (inhaalwedstrijd)           Uitslag: 0-12

Altior F3 – Avanti F1

We begonnen sterk aan de wedstrijd en ondanks de kou bleven we werken. We hadden beide kansen

gekregen maar alleen Avanti wist er een te benutten. Jammer meiden volgende week beter.

Eindstand 0-1 . Strafworpen 1-1.

De Korfrakkers F4 – Altior F3 (inhaalwedstrijd)Uitslag: 2-5

Altior W2 – Tovido W1

Met ons nieuwe team, met Lize, Lotte, Nine, Dana en Inge, begonnen we ondanks de kou goed aan de wedstrijd. We scoorden, en we kwamen zo met 1-0 voor. Na de rust ging het nog steeds super goed.

We bleven goed bij ons meisje, maar konden niet voorkomen dat Tovido 2 keer scoorde. Einduitslag 1-2.

De strafworpen verloren we met 2-4.