Altior 1 - DSV 1 aAltior 1 – DSV 1

Afgelopen zondag 14 april speelde Altior thuis tegen DSV uit Diessen. In de zaal is DSV gedegradeerd, maar op het veld presteren ze een stuk beter en staan ze op de 6e plek. Tijdens de eerste helft presteert Altior onder de maat. In de aanval worden de kansen gemist en er wordt helemaal niet fel verdedigd. Dit resulteert in een schandalige 2-4 achterstand bij rust.

Er moet de tweede helft een tandje bij en dit gebeurt gelukkig ook. Binnen een paar minuten komt Altior op 4-4 en de 5-4 ligt er daarna ook snel in. Er wordt ook sterk verdedigd, waardoor DSV pas 3 minuten voor het einde van de wedstrijd weet te scoren. De stand is dan al 9-5. Aan beide kanten wordt nog een keer gescoord, wat de eindstand 10-6 maakt. Zondag 21 april mag Altior een uitwedstrijd spelen tegen Swift uit Velden.

Altior 2 – DSV 2                                               Uitslag: 5-5

Altior 4 – Miko ’76 2                                      Uitslag: 12-7

Altior 5 – DSV 3                                               Uitslag: 11-11

Altior 6 – Emos 4

In een flitsende start konden we veel gebruik maken van de pootjes die we geleerd hebben van onze stand-in trainster Tonny. Met rust hadden we een kleine voorsprong en probeerden deze vast te houden. Echter de gasten konden ineens het gat van de korf wel vinden en kwamen voor te staan. Met over en weer vele kansen was de stand bij het eindsignaal 9-9.

Flamingo’s R1 – Altior R1

In een leuke, sportieve en gezellige wedstrijd met onze eigen dames en 1 joker, is de thuisspelende ploeg goed aan ons gewaagd. Een ver afstandsschot van Ellen zet ons op voorsprong met de gelijkmaker er achter aan, 1-1. Als Margreth met een mooie draaibal er 1-2 van maakt, lopen we even achter de feiten aan als het binnen korte tijd 4-2 wordt! Door een felle, bijna jarige Benita komen we terug voor de rust met een afstandsschot,

3-4. Na de rust valt er nog 1 doelpunt, ook weer van Benita met een mooie doorloopbal, eindstand 4-4.

Altior A1 – SVOC ’01 A1                               Uitslag: 9-2

Altior B1 – Spoordonkse Girls B1            Uitslag: 3-4

Altior B2 – Nijnsel B1                                   Uitslag: 10-5

Altior C1 – Tovido C1

We lieten in deze wedstrijd zien waar we al enkele weken flink op aan het oefenen zijn. We kwamen op 1-0 en kregen daarna volop kansen om een hoge score op het bord te zetten maar we gingen rusten met 3-0. Na de limonade waren we plan om de score op te voeren. Dit ging in ieder geval stukken beter. Maar we moeten nog meer felheid en beleving tonen en vooral de kansen afmaken. We wonnen de wedstrijd wel verdiend van de gasten uit Esch die genoegen moesten nemen met een 9-1 nederlaag.

Altior C2 – RoDeBo C1

De wedstrijd begon goed, Lieke scoort meteen 1-0!! Even daarna maakte Charlotte een mooi schot en het word 2-0. De vakken worden gewisseld, kom op Altior! Even daarna kreeg RoDeBo een vrije worp, maar die zat niet.
Altior speelde snel rond en kwamen daardoor goed vrij. Lynn scoorde met een doorloopbal 3-0.
Net voor de rust maakte RoDeBo  3-1. Na de rust maakt Kelly een mooie doorloopbal en het werd 4-1 en
RoDeBo maakt het 4-2. De eindstand werd 4-2, goed gedaan.

De Korfrakkers F3 – Altior F1

We beginnen goed aan de wedstrijd. Binnen 5 min maakt Floor een mooi doelpunt waardoor we met
0-1 voor komen. We krijgen veel kansen maar vergeten te scoren. De ruststand is dan ook maar 0-1.
In de tweede helft gaat het scoren beter. Mirte scoort 2 keer en Marleen 1 keer. We winnen de wedstrijd met
0-4. Iedereen heeft op deze vroege ochtend goed zijn best gedaan. Strafworpen 3-4.

De Korfrakkers F2 – Altior F3

In de eerste helft ging het allemaal een beetje moeizaam. We kregen een strafworp tegen en De Korfrakkers kwamen voor met 1-0. Net voor de rust wisten wij er nog een te scoren 1-1. Na de rust waren wij een stuk sneller en scoorden nog twee keer. De Korfrakkers kwamen niet meer aan scoren toe. Eindstand 1-3. Strafworpen 2-4. Goed gewerkt meiden!!!

Altior W1 – De Korfrakkers W3                               Uitslag: 0-0        Strafworpen: 2-4

Altior W2 – De Korfrakkers W2

Afgelopen zaterdag moesten we tegen De Korfrakkers. Deze wedstrijd telt niet mee voor de competitie.

Het ging best goed, maar De Korfrakkers waren wel een stuk beter. We verloren de wedstrijd met 0-10.

De strafworpen verloren we met 2-5.