akltiorkorfAltior 1 – Rosolo 1                       Uitslag: 7-15
Altior 2 – Rosolo 3                       Uitslag: 7-7
Altior 3 – Spoordonkse Girls 2         Uitslag: 6-10
Altior 4 – VIOS 2                         Uitslag: 17-5
Altior 5 – Geko 2                         Uitslag: 6-9

Altior 6 – Flamingo’s 4

In en gelijk opgaande eerste helft wisselde de doelpunten van beide teams elkaar af met daarnaast vele missers aan onze zijde. In de tweede helft ging het tot 4-4 gelijk op maar daarna waren de gasten zuiverder in de afwerking en namen zelfs een voorsprong van 4 doelpunten alvorens we in de laatste minuten nog snel 2 doelpunten dichterbij kropen. Helaas was dit te laat om een gelijk spel te creëren en hebben door ons eigen toedoen de punten af moeten geven. Uitslag 6-8.

Blauw Wit R1 – Altior R1

Met 4 jokers gingen we helemaal naar Handel en opent Meriam de score met een goed uitgespeelde kans. De verdere eerste helft verliep gehaast, veel op de bal gefocusd en hierdoor veel fouten waardoor BlauwWit kon uitlopen naar 3-1!
Na een donderspeech (ahum) in de rust scoorde Margreth met een afstandschot en werd ons spel beter en beter. Nog 2 keer kon BlauwWit het gele gat vinden en zijn wij weer aan de beurt! Ellen scoort via een korte afstand en met de tweede treffer van Margreth middels een doorloopbal blijven de punten in Handel, 5-4. Goede tweede helft dames! En jokers, bedankt weer voor het meedoen!!!

JES E1 – Altior E1

De eerste helft ging al goed er waren veel kansen. Maar die gingen der niet in, op twee na. Het waren hele mooie schoten. Toen nog even door spelen maar er gingen er geen meer in, jammer. In de rust  legde Marice nog allemaal dingen uit en dat hielp. Na de rust zat er direct weer eentje in, dat was de derde, nu is het al 0-3. Daarna ging er eentje van de tegen partij  in, maar dat moet ook gebeuren. En toen ging er weer meteen eentje van ons in dat was heel knap, 1-4. Hierna moesten we wisselen van vak, het was best moeilijk en toen de laatste een heel mooi afstandschot. En uit eindelijk was de wedstrijd afgelopen, we hebben met 1-5 gewonnen.

Emos E2 – Altior E2                         Uitslag: 2-3

Altior F1 – Korloo F1

Vol goede moed beginnen we aan de wedstrijd. We krijgen goede tegenstand en de bal wil voor ons niet de goede dingen doen. In de rust staan we achter met 0-3. Na de rust gaan we er vol tegenaan en komen terug tot 2-3. Floor maakt beide doelpunten. We doen heel goed ons best maar scoren lukt niet meer, helaas. We verliezen uiteindelijk met 2-7.
Strafworpen 4-4.

Korloo F2 – Altior F2                       Uitslag: 1-8     Strafworpen: 1-6

Be Quick W1 – Altior W1                Uitslag: 5-7     Strafworpen: 5-5