130512 C1_KampioenAfgelopen zondag 12 mei speelt Altior een thuiswedstrijd tegen Spes. De pupil van de week Lieke Roefs zag in de eerste helft dat de thuisploeg zich helemaal liet wegspelen door een tekort aan scherpte. De ruststand is dan ook 3-10 in het voordeel van Spes.

In de tweede helft herpakken de dames van Altior zich en ze weten het de uitploeg nog flink moeilijk te maken. Helaas is het gat te groot om te dichten. In de laatste vijf minuten zet Spes nog even flink aan en de eindstand is 8-15. Aanstaande donderdag 16 mei mag Altior het in een uitwedstrijd nog een keer opnemen tegen Spes, dan gaat het om de halve finale van de bekercompetitie.

130512 Lieke_RoefsAanvang 20.00 uur in Milsbeek. Supporters zijn altijd welkom !!

Altior 2 – De Peelkorf 2                                               Uitslag: 11-6

Altior 3 – BIO 2                                                Uitslag: 13-7

Altior 4 – Spes 4                                              Uitslag: 8-5

Altior 5 – De Korfrakkers 5                         Uitslag: 12-5

Altior A1 – De Horst A1                                               Uitslag: 3-5

Altior B1 – VVO B1                                         Uitslag: 4-8

Altior B2 – VIOS B1                                        Uitslag: 5-2

Altior C1 – Concordia C1

Het was voor de meiden de dag van de waarheid oftewel een echte kampioenswedstrijd. Bij een overwinning bleven we ongeslagen en kon niemand ons meer inhalen. We begonnen als echte kampioenen want we gaven de gasten uit St-Oedenrode weinig kans want er werd goed verdedigd en ook gescoord. Met doorloopballen van Zoë, Sanne en Anne W en een mooi afstandsschot en strafworp van Mijke stonden we met de rust voor met 5-0. Na rust zakte het spel compleet in want we waren denk ik al met onze gedachten bij het feestje wat ging komen. We scoorde nog wel door Vera en Evie en ook de gasten wisten nog 2 keer te scoren zodat we toch wel verdiend wonnen met 7-2. Daarna ging het feestje los….. KAMPIOEN......en we kregen taart, champagne en gingen zelf fietsen door het dorp. Daarna nog ff wat eten …. Bedankt Tenax Beeldengieterij !!!! en gingen als kampioenen huiswaarts. Een goed begin van het weekend !!!

Altior C2 – Emos C1

De wedstrijd beging Altior krijgt uit. Charlotte maakt een doorloop en maakt 1-0. Snel daarna maakt Sanne v.d Heuvel 2-0. Het is wisselen, Sanne v Eerd maakt een doorloopbal en maakt er 3-0 van. Emos scoort het is 3-1 en weer wisselen. Altior krijgt uit en Charlotte maakt een doorloopbal en maakt er 4-1 van. Snel daarna scoort Sanne v.d Heuvel met een doorloopbal en maakt 5-1. Emos scoort het is 5-2 en gelijk rust. Als de wedstrijd weer begint maakt Kelly een doorloopbal 6-2 en het is wisselen. Charlotte neemt uit en scoort het is 7-2. Emos scoort het is 7-3. Evie maakt een kort schotje en het is 8-3. Sanne v Eerd neemt een doorloopbal het is 9-3.

Charlotte krijgt een vrije worp raak …10-3 en daarna scoort Charlotte weer maar dan met een doorloopbal het is 11-3. Jasmijn krijgt een doorloopbal en het is 12-3 en de wedstrijd is afgelopen.

Avanti C2 – Altior C3                                     Uitslag: 4-1

NDZW D1 – Altior D1                                    Uitslag: 4-2

Celeritas E2 – Altior E1

Vandaag was een hele spannende dag. Onze tegenstandsters hadden net als wij, nog alle wedstrijden gewonnen. Allebei de ploegen wilden vandaag weer winnen! Een aantal wedstrijden terug toen wij tegen De Korfrakkers moesten, moest Celeritas tegen een ander team van De Korfrakkers. Myrna had heel slim gekeken hoe hun spel was en welke dames er goed zijn van Celeritas. Vandaag hadden we dan ook speciale opdrachten gekregen voordat we aan de wedstrijd begonnen. De eerste helft ging het goed maar niemand kon scoren. Jammer genoeg begon het ook nog te regenen. De bal was glad en viel steeds uit onze handen. In de rust kregen we heel veel tips van onze coaches. We gingen dan ook vol vertrouwen het veld weer in. Wij hadden meer kansen dan de tegenstandsters maar het wilde nog steeds niet lukken. Gelukkig konden wij nog vlak voor tijd scoren! Iedereen was super blij, maar nu nog even rustig uitspelen. Als wij de bal hebben kan de tegenstandster niet scoren!!!! Uitslag 0-1. Na de wedstrijd hadden onze coaches groot nieuws!!!!! We zijn KAMPIOEN!!!!

NDZW E1 – Altior E2                                     Uitslag: 0-6

Prinses Irene F1 – Altior F1                        Uitslag: 3-7        Strafworpen: 1-2

Corridor F2 – Altior F2                                  Uitslag: 1-1        Strafworpen: 2-3

Corridor F1 – Altior F3

Ondanks de regen en de kou was het een spannende wedstrijd. Corridor maakte 1-0. Lang bleef het zo maar

Altior scoorde 1-1. Corridor kwam terug en het was 2-1. Vlak voor het eindsignaal wisten we de gelijkmaker te scoren 2-2. De strafworpen wisten we te winnen met 1-2. Goed gedaan dames!!!

Altior W1 – Korloo W1                                Uitslag: 7-0        Strafworpen: 5-6

Altior W2 – De Korfrakkers W2                               Uitslag: 2-10      Strafworpen: 5-1