D2 Kampioen  Veld 2012-2013Spes 1 - Altior 1  (halve finale bekertoernooi)

Afgelopen donderdag 16 mei traden de meiden van Altior aan tegen Spes in de halve finale van het bekertoernooi. De 1e helft was duidelijk Spes de bovenliggende partij maar Altior wist te voorkomen door goed verdedigend werk dat de ruststand niet hoger uitviel dan 5-2.

Na rust werd het nog 5-3 maar uiteindelijk gingen we met een nederlaag van 13-5 van het veld. Spes was een maatje te groot maar toch kunnen de meiden terugkijken op een geslaagd bekertoernooi. Zondag 26 mei is de laatste competitiewedstrijd bij Be Quick in Nuland.

De wedstrijd in de Topklasse begint om 15.00 uur.

Altior 6 – De Kangeroe 3

Deze wedstrijd kwam zeer moeizaam op gang. Met 3 doelpunten in ons voordeel gingen we de rust in en wisten we daarna uit te bouwen naar een 9-2 winst. We gaan volgende week in Schaijk weer voor de winst maar dan met een betere wedstrijd in een hoger tempo om het seizoen lekker af te sluiten. Doelpunten van Wieneke, Marita, Ilse (2), Daisy (2), Juliënne (2), Janneke, mede mogelijk gemaakt door het juist aangeven van de andere speelsters!

Altior A1 – BMC A1                        Uitslag: 5-1

Blauw Wit C1 – Altior C2

Het was alweer onze laatste wedstrijd van dit seizoen en die we moesten spelen tegen Blauw Wit in Handel.

We stonden op de tweede plaats en dit moesten we zou houden dus gingen we er voor, maar al gauw

scoorde Blauw Wit hun eerste doelpunt waardoor we toch wat feller moesten worden vond onze coach en dat lukte ook al gauw, we scoorde door een mooie doorloopbal van Charlotte Peters dus was de stand 1-1.

Het was ook wel lastig vandaag het was allemaal erg nat dus met het vangen van de bal ging het ook niet altijd goed! Maar toch wisten we weer te scoren door een mooi kort schotje van Sanne van Eerd en was het dus 2-1 voor ons. We bleven aan elkaar gewaagd en daardoor bleven we gelijk in het spel met de scores, maar we hebben nog twee mooie scores van Sanne van de Heuvel en Sanne van Eerd mogen zien door een kort schotje maar hier is het dan ook bij gebleven de eindstand is dan ook in een gelijkspel geëindigd met als uitslag 4-4.

Dames allemaal bedankt, we hebben het super gedaan met zijn allen, en we zijn toch mooi als tweede