altiorkorf Altior E2 – Rooi E2

Na twee zware tegenstanders hebben we vandaag de eerste punten binnen gehaald. We kunnen vandaag laten zien dat we toch al iets geleerd hebben en al weer een beetje aan het grote veld gewend zijn.  We staan in de rust met 4-1 voor. Na de rust gaan we door met scoren. Soms wat gehaast omdat we allemaal willen scoren en luisteren is bij sommige ook nog moeilijk. We winnen uiteindelijk met 8-1. Doelpunten zijn gemaakt door: Mirte 2x, Isis, Marit, Marleen 2x en Floor D 2x. Wij zijn reuze blij met deze overwinning. De eerste 2 punten zijn binnen op naar de volgende.

Ajola/De Wilma’s 2 – Altior 2                    Uitslag: 8-10

Emos 3 – Altior 5                                           Uitslag: 9-6

Altior R1 – Avanti R1

Met een voltallig team, met Daniëlle in de dug-out, begonnen we voortvarend aan de wedstrijd tegen Avanti. Het scoreverloop moeten we jullie helaas schuldig blijven maar het liep in het eerste kwartier niet zo vlot bij de dames van Altior. De tweede helft kregen we meer grip op de wedstrijd en konden we toch nog een beetje bijbenen. Het eindsignaal klonk op een 2-5 verlies met doelpunten van Ellen en Mireille.

Altior A2 – Korloo A1                                   Uitslag: 8-5

SVOC ’01 B1 – Altior B1                               Uitslag: 8-5

Altior C1 – DDW C1

Na een week hard trainen en een week met veel regen zouden we vandaag eens laten zien wat we werkelijk kunnen op dit niveau. We begonnen ijzersterk en kwamen met 2-0 voor, alleen we verzuimde om verder weg te lopen van onze tegenstanders. We kwamen zelfs nog in moeilijkheden nadat DDW de 2-1 scoorde. Maar uiteindelijk was de overwinning daar en de eerste 2 punten in de hoofdklasse!

De Korfrakkers D1 – Altior D1                    Uitslag: 3-8

Altior D2 – Be Quick D1                Uitslag: 1-3

Altior D3 – De Korfrakkers D5

Het was een leuke wedstrijd. In de eerste paar minuten zat er al één in. We konden mooi het vier nul doen en er zijn veel gooibewegingen gemaakt. We wonnen de wedstrijd heel makkelijk met 8-1.Goed gespeeld D3!

Emos E3 – Altior E1                                      Uitslag: 0-7

Prinses Irene E2 – Altior E3

We wisten dat het een pittig potje zou worden. Ze waren net allemaal iets groter, iets meer ervaring....maar wat hebben onze meiden toch goed hun best gedaan! Ze hebben heel hard gelopen en goed verdedigd. Ja, alles gegeven wat ze konden! Knap hoor en dat met heel de wedstrijd regen!! De eerste helft hebben we maar 1 doelpunt tegen gehad. In de tweede helft hebben ze er nog 3 gemaakt. Wij helaas geen, maar de volgende keer hebben we weer nieuwe kansen! Dus dames....ondanks het verlies zijn wij wederom heel trots op jullie!

Altior F1 – De Korfrakkers F2       Uitslag: 0-1    Strafworpen: 4-0

De Korfrakkers F4 – Altior F2

Net als vorige week moesten we vandaag weer tegen De Korfrakkers. Deze keer tegen de F4. De wedstrijd ging heel erg gelijk op. We hadden allebei ongeveer evenveel kansen en balbezit. Het bleef dan ook tot op de laatste paar minuten 0-0. Helaas wisten De Korfrakkers op het eind van de wedstrijd toch nog het gat in de korf te vinden. We speelden allemaal super goed maar helaas konden we het niet meer gelijk te maken.

We verloren met 1-0. Strafworpen 2-1.