2013-09-22 Altior 1 - De Korfrakkers 1Altior 1 – De Korfrakkers 1

Zondagmiddag 22 september kwamen de dames uit Erp in Heeswijk-Dinther op bezoek. De ploeg van Altior wist nog nooit van De Korfrakkers te winnen en wilde een goede wedstrijd neerzetten. De pupil van de week Eline Ketelaars zag dan ook Altior de score openen. Al snel bleek dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren en De Korfrakkers trokken de stand dan ook snel gelijk. De wedstrijd ging gelijk op. Beide ploegen kregen kansen en er werden er evenveel benut. Voor de toeschouwers was het een leuke wedstrijd mede omdat er één op één leuke duels waren en beide ploegen de stand in evenwicht hielden. Na de rust kwamen de dames van De Korfrakkers beter uit de startblokken en na drie minuten keek Altior dan ook tegen een achterstand van 3 doelpunten aan. Dat de ploeg van coach Pieter van den Brink mentaal gegroeid is bleek toen de dames deze achterstand inhaalden. Met nog 6 minuten te gaan was nog niet te zeggen wie deze wedstrijd ging winnen. Het spel van beide ploegen speelde zich afwisselend af onder de korf en ver uit het korfgebied. Mede door het overnemen onder de korf door Altior wist De Korfrakkers achter de korf kansen te creëren. In de laatste fase van de wedstrijd was Altior effectiever en rondde meer kansen goed af. Alle dames van Altior wisten te scoren vandaag. Hierdoor won Altior met 13-12 en bleven de punten in Heeswijk-Dinther.

Altior 2 – De Korfrakkers 3         Uitslag: 8-10

Altior 3 – Corridor 3                       Uitslag: 18-9

Altior 4 – NDZW 2                          Uitslag: 13-4

Altior 5 – Emos 3                             Uitslag: 4-14

EDN ’56 MW1 – Altior MW1

Door het zien van de jonge tegenstanders kregen enkele van ons de bibbers en zagen de bui al hangen. Andere teamgenoten vonden echter dat we al genoeg regen hadden gehad onderweg en bekeken de wedstrijd wat positiever. Helaas was het de ontvangende ploeg die de score opende met een afstandsschot. Mariska had er een antwoord op met een doorloop/omdraaibal en vervolgens konden Jolanda en Angelique, en weer Mariska de stand verder uit doen lopen. Met een tegendoelpunt en nog een eigen score van Angelique gingen we de rust in met de stand van 2-5. Jolanda probeerde de score na rust weer te openen maar de scheidsrechter stak er een stokje voor. Gelukkig wist ze wel een doelpunt te scoren uit een strafworp die verdient was door Anja. In deze geheel droge wedstrijd wist EDN nog 2 maal te scoren met een afstandsschot en Juliënne kreeg er nog een doorloopbal in. Einduitslag 4-7. Bedankt invallers Benita en Linda.

Altior A1 – Klimroos A1                               Uitslag: 13-9

Celeritas A1 – Altior A2                               Uitslag: 6-7

Altior B1 – Prinses Irene B1       Uitslag: 10-3

Rosolo C1 – Altior C1

We gingen slap van start waarvan Rosolo gebruik maakte. We gingen rusten met een 7-1 achterstand met toch wel een mooie vrije worp van Demi. Na rust gaven we niet meer zoveel ruimte en kansen weg en scoorde Mijke en Demi allebei nog met een mooi schotje maar Rosolo won wel de wedstrijd met 10-3.

Altior C2 – Celeritas C1                                Uitslag: 3-1

Rosolo D1 – Altior D1                    Uitslag: 3-4

Korloo D1 – Altior D2                    Uitslag: 5-3

Celeritas D1 – Altior D3                               Uitslag: 7-1

De Korfrakkers E1 – Altior E1     Uitslag: 3-5

De Korfrakkers E2 – Altior E2

Vol goede moed starten we aan de wedstrijd. Het is een fijne wedstrijd om te spelen. We zijn aan elkaar gewaagd en het gaat aardig gelijk op.  In de rust is het 1-0 voor De Korfrakkers. Na de rust scoren we twee

keer en hierdoor winnen we met 1-2. De doelpunten zijn gemaakt door Iris en Marit. We hebben goed gespeeld en zijn reuze blij met de uitslag.

Altior E3 – Prinses Irene E2

We mochten weer gaan aantreden voor een pittig potje korfbal tegen Prinses Irene, waar we vorige week ook tegen hebben gespeeld. Het weer was in ieder geval stukken beter! Maar helaas....ook deze keer waren ze weer te sterk voor ons. In de eerste helft stond het 0-2. Wederom waren onze meiden heel goed aan het verdedigen. In de tweede helft kwam onze aanval tot een paar mooie acties, maar helaas er kwam geen doelpunt uit. In de laatste seconde werd het 0-6. Erg jammer dat we verloren hebben, maar jullie hebben hard gewerkt! Dat zien we graag! Ga zo door!!

Tovido F1 – Altior F1     Uitslag: 0-0  Strafworpen: 4-3

Altior F2 – Celeritas F1

Vandaag moesten we tegen Celeritas korfballen. We begonnen goed aan de wedstrijd. Het ging mooi

gelijk op. Maar na de rust bleek wel dat de gasten uit Wijbosch sneller speelde dan ons. We verloren de

wedstrijd met 2-10. Strafworpen 0-2.