2013-09-29 Swift 1 - Altior 1Swift 1 – Altior 1

Na de gewonnen wedstrijd in het bekertoernooi tegen Olympia 1 afgelopen donderdag 26 september met 7-15 gingen de dames vol goede moed naar Velden. Maar het werd een zondag om snel te vergeten. Er was sprake van een collectief  falen bij Altior. Swift speelde daarentegen erg geconcentreerd en was zeer zuiver in de afronding. De eindstand werd 25-5. Zondag gaat Altior op bezoek bij DDW in Hooge Mierde,

Sportpark De Leeuwerik  aanvang 15.00 uur.

Flamingo’s 2 – Altior 2                 Uitslag: 7-4

De Korfrakkers 4 – Altior 3         Uitslag: 9-6

SVOC ’01 – Altior 4                         Uitslag: 7-7

Altior 5 – De Korfrakkers 6         Uitslag: 8-5

Altior MW 1 – Spoordonkse Girls MW 1

Met snel uitziende tegenstandsters begonnen sommige dames met enige schrik in de benen aan deze wedstrijd. Door leuke spelletjes kwamen we toch met 3 doelpunten voor te staan alvorens we een doelpunt om onze oren kregen. Over en weer werd er gescoord en soms ook zeer snel van vak gewisseld. Met een ruststand van 8-5 konden we ons bezinnen op het spel van de tweede helft. Door een strafworp kwamen we verder voor te staan, maar langzaam kroop de stand van de dames uit Spoordonk dichterbij. Met gelijke stand werd het voor ons zaak om nog een tandje bij te zetten, zeker toen we ook nog achter kwamen te staan. Met een ijzingwekkend slot waarin we beiden scoorden sloten we de wedstrijd af met een 11-11 gelijkspel.

BMC R1 – Altior R1

Serieuze personeelsproblemen zorgden voor een andere opstelling, drie dames van ons team moesten plaatsnemen op de blessurebank…We kregen in het begin van de wedstrijd snel twee doelpunten van BMC om onze oren waarop Martine in de volgende aanval voor ons het gat vond, 2-1. Na de rust scoorde de thuisploeg weer van afstand en toen waren wij aan de beurt! We trokken de stand gelijk door een mooi afstandsschot van Ellen en een strafworp die benut werd door Anja, maar aan Nataschja de eer voor het slim veroorzaken hiervan, 3-3. De aanval van BMC wierp toch weer hun vruchten af en konden weer twee maal scoren, 5-3.

Het laatste doelpunt kwam van onze kant via een kort schot van Anja, door mooi rondspelen van de bal!   Lekker gespeeld dames, Martine én Lisanne weer hartstikke bedankt!

SVSH/KSV A1 – Altior A1             Uitslag: 12-4

JES A2 – Altior A2                           Uitslag: 6-4

Swift B1 – Altior B1                        Uitslag: 12-3

Altior C1 – SVSH/KSV C1

Ook vandaag moesten we weer vol aan de bak. We gaven goed partij maar toch gingen we rusten met een

2-4 achterstand. In de tweede helft kwam het aanvalsvak maar niet tot scoren en werkte de verdediging zich in het zweet. We verloren de wedstrijd met 2-5. A.s. zaterdag gaan we het beter doen !!!

De Kangeroe C1 – Altior C2        Uitslag: 3-2

Altior D1 – Rooi D1                        Uitslag: 10-0

Altior D2 – Flash D1                       Uitslag: 0-5

Altior D3 – Prinses Irene D2       Uitslag: 3-0

Altior E1 – Flamingo’s E1             Uitslag: 6-1

Altior E2 – VVO E1

Het wordt vandaag een moeilijke wedstrijd maar meer dan ons best kunnen we niet doen. In de eerste helft
moeten we nog even op gang komen.  We moeten iets sneller reageren op onze tegenstander. In de rust
is het 0-4 voor VVO. Na de rust is er meer snelheid en bieden we goed weerstand. VVO kan nog maar een
keer scoren en Marleen weet voor ons ook een keer te scoren. De eindstand is 1-5. We verliezen maar wij
zijn trots op jullie hoe jullie de tweede helft gespeeld hebben.

JES E1 – Altior E3

De tweede keer dat we tegen JES E1 spelen. De vorige keer werd het 1-1, dus we zijn aan elkaar gewaagd. De eerste helft bleef het 0-0. We waren allebei goed aan het aanvallen en verdedigen, maar deze helft had JES wel meer kansen gecreëerd. In de tweede helft begonnen allebei weer sterk en daar was opeens het doelpunt 0-1 voor ons. Hartstikke goed! En in de laatste minuten begonnen onze meiden super te spelen. De ballen vlogen over het veld. Er zat veel snelheid in het spel. Zo zien we het graag!

Na 40 minuten was het nog steeds 0-1 voor ons! Gewonnen!!! Knap gespeeld meiden.

Altior F1 – Be Quick F2                 Uitslag: 5-0        Strafworpen: 4-1