altiorkorf De Merels 2 – Altior 4

Het zou een zware wedstrijd worden tegen de koplopers in onze poule. Een zeer jong en enthousiast team dat voortvarend van start ging en ons snel tegen een achterstand liet aankijken. Toch heeft de nodige ervaring ook zo zijn voordelen wat bleek uit het feit dat we een achterstand van 6 doelpunten nog voor rust hadden verkleind naar 3 doelpunten. In de tweede helft ging het gelijk op en wisten we terug te komen tot 2 doelpunten verschil. Helaas was het gat dat aan het begin van de wedstrijd geslagen was te groot waardoor het ons niet meer gelukt is om langszij te komen. Een pittige wedstrijd waarin van begin tot eind keihard gewerkt is op een wat zwaar veld tegen een onbesuisde tegenstander. Ook al hebben we de punten in Melderslo moeten laten, ik ben toch trots jullie! Eindstand 15-12.

DDW 1 – Altior 1                             Uitslag: 18-10

Avanti 2 – Altior 2                          Uitslag: 9-10

BIO 2 – Altior 3                                Uitslag: 9-7

Blauw Wit 2 – Altior 5                  Uitslag: 7-6

DSV MW1 – Altior MW1

Tegen de dames, die grotendeels afgelopen jaar uit het vaandelteam kwamen van DSV, maakten we weinig kans. In deze wedstrijd hebben we veel kunnen leren over snelheid, balbehandelingen en afwerking. Toch hebben we goed weerstand geboden en de tweede helft onszelf overtroffen. Als we de helften apart bekijken dan hebben we het eerste deel verloren met 9-2 en het tweede deel maar met 5-3. Enkele foutjes van de dames uit Diessen konden we afstraffen en tot een doelpunt komen maar al met al waren het onze tegenstanders die vele kansen onbenut lieten. Zelfs onze taktiek, zomaar een letter van het alfabet noemen, bracht ze niet van de wijs (eerder onszelf). Onze doelpunten kwamen van Juliënne, Wieneke, Chantal, Kim (en één afgekeurd) en Angelique. Eindstand 14-5. En dan nog dit, het is groen en het rent over het veld....

Altior R1 – Flash R1

De laatste wedstrijd van het buitenseizoen ging niet zo heel goed van start. Na een snel doelpunt aan de kant van Flash, werd de blessurebank nóg groter door uitval van Anja en leek het dat we de weg helemaal kwijt waren. We gingen de rust in met een achterstand van 5 doelpunten. Na de rust was het Ellen die ons van die vervelende nul op het scorebord haalde en Inge maakte de 2-5. Een mooie en héle andere helft, zo winnen we allebei één helft! Lisanne en Inge bedankt voor het meedoen en Kirsten, bedankt voor het fluiten!

SCMH A1 – Altior A1                     Uitslag: 6-7

Altior A2 – Rooi A2                        Uitslag: 9-6

Rosolo B1 – Altior B1                    Uitslag: 11-3

Altior C1 – Oranje Wit C1

Onze meiden waren van plan om de laatste thuiswedstrijd te laten zien wat we kunnen …. Winnen !!

De wedstrijd ging op en neer en Oranje Wit gaf goed partij. We kregen wel wat kansen maar die waren er ook voor de gasten. Het was kort voor tijd 3-3 maar met een goeie doorloopbal van Jasmijn werd het 4-3 en dit gaven we niet meer uit handen. Keihard gewerkt met z’n allen en 2 punten in de pocket !!!

Avanti C2 – Altior C2                     Uitslag: 4-1

DDW D1 – Altior D1

Over deze wedstrijd valt weinig te zeggen... We kwamen (via België met de nodige omleidingen maar uiteindelijk waren we er dan toch!), zagen en overwonnen (met 0-11)! Super gewerkt meiden, proficiat!

Swift E1 – Altior E1                        Uitslag: 5-3

Altior E3 – De Kangeroe E1

Onze laatste wedstrijd van het buitenseizoen dit jaar. We begonnen met hele goede hoop, omdat we de eerste keer ook met een grote overwinning van het veld gingen. En ze hebben het ook waar gemaakt. We hebben weer gewonnen! De eerste helft speelden we erg goed. Het verdedigen ging prima! Met je billen naar je meisje...hebben we veel moeten roepen, maar dat werd dan ook goed gedaan. We gingen de rust in met 6-0. Bij 10-0 was ons een taart beloofd....die hadden we al bijna op zak... Na de rust gingen we toch weer wat slordig aan het werk. Erg jammer, want we hadden genoeg kansen om voorbij die 10 te komen. We hebben nog 1 keer gescoord in de tweede helft en dat brengt de stand op 7-0. Geen taart, maar toch heel goed gespeeld dames! Hartstikke knap! Daarna hebben het buitenseizoen van 2013 afgesloten met een lekker broodje! We gaan ons klaar maken voor de binnen competitie! Wij hebben er zin...we hopen jullie ook!

Altior F2 – SCMH F1

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd tegen SCMH. We vonden het allemaal heel leuk dat Floor er ook bij was, om te kijken hoe de wedstrijden gaan. Nou en ze had geluk. Wat we tijdens de training geleerd hadden ging nu goed. We gooiden goed over en maakte goed het treintje. We hadden veel kansen en met de rust stonden we al met 3-0 voor. Na de rust bleef het goed gaan en liepen verder uit. Einduitslag 6-1. Strafworpen 2-1. De eerste overwinning is een feit! Nu goed blijven trainen dan gaan we nog wel meer winnen.