20131015Lynn HeerkensAltior 1 – Spes 1

Met een goede overwinning op zak van afgelopen donderdag 10 oktober in de 2e ronde van het bekertoernooi op Avanti van 20-10, zag de pupil van de week Lynn Heerkens  Altior goed uit de startblokken komen en bij rust met 6-4 voorstaan. Na rust werd er lang niet gescoord en wist Spes op gelijke voet te komen 6-6. Er volgde spannende slotminuten waarin Spes uiteindelijk de winst mee naar huis nam. Eindstand 7-8.

Altior 2 – De Peelkorf 2                Uitslag: 5-6

Altior 3 – ZIGO 2                             Uitslag: 6-5

Altior 4 – Spes 3                             Uitslag: 12-2

Altior MW1 – Rooi MW2

Met de herfst voor de deur hadden we een dikke jas wel nodig, maar in een vette nederlaag hadden we eigenlijk niet zo'n trek. Met de voorgaande uitslagen in gedachten was ons doel om onder de 20 tegendoelpunten te blijven. De eerste helft waren we daar aardig in geslaagd. Met rust was de stand 0-5. Helaas hadden we de kans om een doelpunt te maken d.m.v. een strafworp onbenut gelaten. Na rust kwamen we helemaal moeilijk in ons spel en konden de dames uit St-Oedenrode verder uitlopen. De enkele kansen die we kregen wipten uit de korf of werden niet goed afgewerkt. Hoewel we flinke tegenstand boden gingen we naar huis met een 0-12 nederlaag.

Altior B1 – Spes B1                        Uitslag: 10-2

De Korfrakkers C1 – Altior C1

We gingen naar Erp om voor de laatste keer dit jaar buiten te spelen. We waren gelijk aan onze tegenstandsters zodat het bij rust 3-2 stond. Na rust liep onze aanval niet zo goed meer en waren de meiden van De Korfrakkers net effe iets feller dan wij en wonnen de wedstrijd met 6-3. Wel hadden we 2 mooie vrije worpen die er in gingen 1 van Vera en 1 van Jasmijn. Sanne scoorde met een afstandsschot. Nu op naar de zaalcompetitie waarin we gaan proberen om het weer beter te gaan doen !!

Altior C2 – De Korfrakkers C3     Uitslag: 5-0

De Korfrakkers D2 – Altior D2     Uitslag: 6-0

BMC D1 – Altior D3                        Uitslag: 2-0

Spoordonkse Girls E2 – Altior E2

We spelen de laatste wedstrijd van dit seizoen buiten voordat we weer naar binnen gaan.
De wedstrijd gaat gelijk op.. scoren lukt niet, dus in de  rust is het nog 0-0. Na de rust
gaan we er voor om de buitencompetitie winnend af te sluiten. Marleen maakt al snel de 0-1.
Marit maakt er in de laatste 5 min. nog 0-2 van. Zo winnen we de wedstrijd. Goed gedaan.

BMC F1 – Altior F1                         Uitslag: 2-3         Strafworpen: 2-3

Avanti F1 – Altior F2                      Uitslag: 6-0         Strafworpen: 3-1