Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

 

20131030Altior D1Op 2 november a.s. zal in sportzaal Ter Aa in Erp het Pupillen Top 3 toernooi gespeeld worden. Tijdens dit toernooi zullen de Pupillen D1 teams van De Korfrakkers, Rosolo en Altior in een driekamp tegen elkaar spelen met hier tussendoor een schottoernooi voor de drie teams.

Het idee is ontstaan nadat was gebleken dat genoemde verenigingen de enige zijn die in het seizoen 2013-2014 hun D-Pupillen in de hoofdklasse wilden laten spelen. Aangezien drie teams écht te weinig is om een competitie mee te spelen is er dit seizoen geen D-Pupillen Hoofdklasse.

Jammer voor de speelsters van De Korfrakkers, Rosolo en Altior, zo vonden ook een aantal betrokken leden van deze verenigingen. Zij sloegen de handen ineen en organiseerden voor de teams het genoemde Pupillen Top 3 toernooi. Een sportieve ontmoeting voor de drie teams die, zoals tijdens de najaarcompetitie al is gebleken, erg aan elkaar gewaagd zijn.

De speelsters, leiding en uiteraard organisatoren kijken uit naar het toernooi en hebben veel zin in een sportieve en vriendschappelijke dag waarbij iedereen die interesse heeft uiteraard is uitgenodigd om te komen kijken!

We wensen de meiden veel plezier en hopen op een gezellige dag waarbij het team dat aan het eind de meeste punten heeft behaald over de dag, zich (weliswaar onofficieel) Nederlands kampioen van de         D Pupillen mag noemen!

Programma zaterdag 2 november

10.00 uur        Inspeelmogelijkheid

10.10 uur        Voorstellen van de teams / opening toernooi

10.25 uur        Wedstrijd        De Korfrakkers D1 - Altior D1

11.20 uur        Schietspel      Rosolo D1      

11.30 uur        Wedstrijd        Verliezer  ronde 1 - Rosolo D1          

12.25 uur        Schietspel      De Korfrakkers D1     

12.35 uur        Wedstrijd        Rosolo D1 - Winnaar ronde 1

13.30 uur        Schietspel      Altior D1         

13.45 uur        Prijsuitreiking