2013-11-10 Sara BrandsAltior 1 – Rosolo 1  Uitslag: 13-13

Altior 2 – Rosolo 3  Uitslag: 11-5

SVOC ’01 2 – Altior 3  Uitslag: 8-10

Miko ’76 2 – Altior 4   Uitslag: 13-9

Altior R1 – Be Quick R1

De eerste zaalwedstrijd vol jokers, maar we starten met de meeste dames van onze eigen ploeg! Na een moeizaam begin krijgt Martine de eerste twee doelpunten op haar naam, na de wissel scoort Be Quick en maakt Meriam met een strafworp de 3-1. Door twee doorloopballen van Lisanne en Wieneke lopen we verder uit en Mireille scoort met "haar" balletje, 6-1. Na de rust komt Be Quick wat dichterbij en kegelt Anja de stand op 7-2 met een ver schot. Chantal kan na twee doelpunten van de tegenpartij de stand op 8-4 zetten en Lisanne weet er 9-4 van te maken. Nadat Be Quick er nog eentje in kan leggen (9-5), zijn het Benita, Chantal en Martine die de eindstand bepalen op 12-5!

Toos, bedankt voor het fluiten! Super gespeeld door iedereen!

Altior A1 – Rooi A1         Uitslag: 6-8

Altior A2 – Rooi A2         Uitslag: 12-2

Altior B1 – Spes B1         Uitslag: 10-6

DDW C1 – Altior C1

We begonnen niet goed aan de wedstrijd maar kwamen wel voor met 0-1 met een doorloopbal van Vera.

Daarna bleek wel dat we door te slap en zonder overtuiging verder te spelen en het missen van een strafworp  het DDW wel heel gemakkelijk maakte om te gaan scoren zodat ze met de rust voor stonden met 5-1. Na rust werd het nog 6-1 maar toen gingen wij korfballen en door 2 afstandsschoten van Evie en 1 van Jasmijn werd het 6-4. We miste wederom een strafworp en nog enkele doorloopballen die eigenlijk moeten zitten zodat DDW met de schrik vrij kwam en wij uiteindelijk zonder punten naar huis gingen.

Winty C1 – Altior C2      Uitslag: 5-5

SVSH D1 – Altior D2       Uitslag: 5-1

BMC D1 – Altior D3

Afgelopen zaterdag 9 november speelden we tegen de D1 van BMC. We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. We begonnen goed met de wedstrijd en zorgden voor een stand van 0-1.  We hadden veel kansen en
zetten het 4-0 op met pootje 1 en het beginspel wat we deze week geleerd hadden. Dat ging erg goed. Maar ook de tegenstanders hadden kansen en maakten de 1-1 en 2-1. In de tweede helft hadden we weer veel kansen, ze zaten er alleen niet in. De tegenstanders hadden meer geluk, ze scoorden er nog een paar. De eindstand werd 4-1. Ondanks het verlies hadden we toch goed gespeeld.

Altior E1 – Emos E2        Uitslag: 9-0

Altior E2 – VVO E1

Het word weer koud dus lekker in de zaal. Vooraf weten we dat het een moeilijke
wedstrijd zal worden. Maar we gaan er vol tegen aan en geven VVO veel tegenstand. De verdediging staat
heel goed maar helaas staan we in de rust toch met 0-2 achter. De tweede helft gaan we met de zelfde inzet verder. We krijgen kansen om te scoren. Senna maakt een heel mooi doelpunt. Er wordt heel goed naar de trainsters geluisterd. De eindstand is 1-4. We verliezen helaas wel maar we zijn reuzen trots op jullie
hoe goed jullie hebben gespeeld. Ga zo door, dan gaan we zeker nog een keer winnen van VVO.

De Korfrakkers E3 – Altior E3

De eerste wedstrijd binnen. Weer even wennen natuurlijk, al was dat niet te zien. Jullie hebben hartstikke goed gespeeld! Er komen enkele gooibewegingen voorbij, mooie acties, heel veel doelkansen!!

De Korfrakkers kwamen met 1-0 voor, maar niet voor lang....we maakten er 1-1 van. Na de rust gingen we er

weer tegenaan! En dat ging super! We maakten 1-2, maar helaas snel daarna kwam er de 2-2. En zo bleef het ook. Maar we hebben laten zien dat we ook binnen ons "mannetje" staan, ga zo door!

Altior F1 – Be Quick F2                 Uitslag: 9-0        Strafworpen: 4-3

Altior F2 – Celeritas F1                 Uitslag: 0-9        Strafworpen: 3-3