131117 Spes_1_-_Altior_1Afgelopen zondag 17 november speelde Altior a een uitwedstrijd tegen Spes a. Het eerste kwartier ging het nog gelijk op tot aan 5-5. Daarna werden de dames afgetroefd op felheid en maakten ze teveel onnodige fouten in de verdediging. De eindstand was 19-12 in het voordeel van Spes. A.s. zondag 24 november speelt Altior wederom een uitwedstrijd en wel in Venray om 16.20 uur in De Wetteling tegen De Peelkorf.

SVSH/KSV 2 – Altior 2                   Uitslag: 8-11

Altior 3 – Bladella 2                       Uitslag: 9-7

Altior 4 – De Kangeroe 2             Uitslag: 5-3

OVC ’63 1 – Altior 5                        Uitslag: 10-3

Altior MW 1 – NeCa MW 1

De eerste helft keken we al snel tegen een forse achterstand aan. Pas na 5 tegendoelpunten wisten we een strafworp te benutten. Na 25 minuten voorzichtig spel aan onze zijde gingen we de rust in met een 2-10 achterstand. Het eerste doelpunt na rust was voor de tegenstandsters maar daarna kregen we meer zelfvertrouwen en konden we kleine foutjes van de dames uit Netersel/Casteren afstraffen met mooie aangespeelde ballen vanuit de ruimte. In de tweede helft wisten we uiteindelijk 5 doelpunten te maken

en de uitploeg 3 stuks waardoor de eindstand kwam op 7-13. Een wedstrijd met voornamelijk afstandsschoten, enkele strafworpen en drie doorloopballen.

Emos A1 – Altior A1                       Uitslag: 8-9

De Korfrakkers A2 – Altior A2   Uitslag: 10-7

Swift B1 – Altior B1                        Uitslag: 12-6

Altior C1 – Oranje Wit C1

We waren van plan om onze eerste thuiswedstrijd het publiek te laten zien wat we kunnen. Het pakte goed uit en het duurde even voordat het eerste doelpunt viel. Met een doorloopbal zette Esmee ons op voorsprong. Met nog 2 doelpunten van Carmi en 1 van Jasmijn gingen we rusten met 4-1.Na rust kwamen de gasten sterk terug en werd het 4-4. Maar met 2 doorloopballen van Vera en weer een prachtig afstandsschot van Jasmijn wisten we toch de winst binnen te halen 7-4.

Altior C2 – Avanti C2                     Uitslag: 6-3

Altior D1 – Prinses Irene D1       Uitslag: 8-2

Altior D2 – Be Quick D1                Uitslag: 5-5

Altior D3 – SCMH D1                     Uitslag: 4-1

Swift E1 – Altior E1                        Uitslag: 6-3

De Korfrakkers E2 – Altior E2

We gaan voortvarend van start en staan binnen 10 minuten met 0-2 voor. Beide doelpunten zijn gemaakt door Mirte. Ook de tegenstander zet 2 doelpunten waardoor het tijdens de rust 2-2 is. Na rust krijgen we een strafworp tegen waardoor de eindstand 3-2 wordt. Onze meiden hebben goed gespeeld. Jammer van het verlies.

Altior E3 – Celeritas E1

Een pittig potje was het tegen Celeritas. Maar we hebben het prima gedaan. Met de rust stond het 0-2. We hadden wel een paar kansjes, maar helaas kwamen daar geen doelpunten uit. In de tweede helft kregen we een prachtige actie te zien van onze meiden! Een gooibeweging en toen werd er ingelopen en raak!!! Erg knap gedaan. Bij de verdediging werd er al af en toe goed overgenomen. Helaas waren ze net iets te sterk voor ons en verloren we de wedstrijd met 1-5. Maar we hebben weer mooie dingen gezien dus dat komt allemaal goed!!

Tovido F1 – Altior F1     Uitslag: 1-8        Strafworpen: 1-1

NDZW F1 – Altior F2

We moesten vandaag tegen NDZW korfballen. We hebben allemaal goed ons best gedaan. We maakte een goed treintje en daarom konden we als eerste scoren. We gingen daarom ook de rust in met 0-1 voor ons. Ook de tweede helft bleven we goed samen werken en konden we nog drie keer scoren. Ook de tegenstanders wisten er twee te scoren. Heel goed gedaan allemaal en op naar de volgende overwinning.

Einduitslag 2-4. Strafworpen 2-2.