2013-11-24 De Peelkorf - AltiorDe Peelkorf 1 – Altior 1

Op zondag 24 november trad Altior in Venray aan tegen De Peelkorf. De dames begonnen met veel zelfvertrouwen aan de wedstrijd en waren in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij. Het lukte echter onvoldoende om dit in doelpunten uit te drukken, waardoor De Peelkorf goed bij wist te blijven. De ruststand was 7-10 in het voordeel van Altior. De tweede helft liet een ander gezicht zien. De Peelkorf zette een tandje bij en het zelfvertrouwen bij Altior nam steeds verder af. Het lukte de dames niet meer om hun eigen spel te maken. De kansen werden niet meer afgemaakt en De Peelkorf kwam gemakkelijk langszij. Met nog 10 minuten op de klok stond De Peelkorf 1 doelpunt voor op Altior, maar het lukte Altior niet meer om een vuist te maken en zich terug in de wedstrijd te vechten. De uitslag was 16-13 in het voordeel van De Peelkorf.

De Peelkorf 2 – Altior 2                               Uitslag: 7-7

Flamingo’s 2 – Altior 3                 Uitslag: 5-8

Altior 4 – Rooi 2                              Uitslag: 12-7

Spoordonkse Girls 2 – Altior 5  Uitslag: 9-7

Zigo MW 1 – Altior MW 1

Deze wedstrijd stond al weken in "the picture" omdat we de eer hadden om tegen onze nieuwe burgemeester te spelen. Deze dame woont en speelt namelijk in Tilburg. Wij hebben natuurlijk een geweldige vertegenwoordiging van de gemeente Bernheze omdat we op één na alle kernen in ons team hebben. Of er ook extra druk op haar uitgeoefend werd weten we niet, maar wij wilden hoe dan ook gaan voor de overwinning. Op dit vroege tijdstip in de avond hadden enkele van ons welgeteld 2 minuten om in te spelen dus de warming up deden we in de wedstrijd. Dat resulteerde in een eerste doelpunt van onze tegenstanders. Vervolgens konden we met 2 afstandsschoten, een omdraai en een doorloop een kleine voorsprong nemen. Voor rust kregen we nog één tegendoelpunt te incasseren en de andere afstandsschoten waren voor ons. Na een korte pauze hernamen we de wedstrijd in een 2-6 stand. Helaas lukte het niet meer om onze vele kansen allemaal af te maken en maakten we in de tweede helft een doelpunt minder dan de dames uit Tilburg. Eindstand 7-10. Doelpunten van: Juliënne (2), Wieneke, Anja (2), Chantal, Jolanda, Angelique (3), mogelijk gemaakt door leuk samenspel, een prettige invalbeurt van Sara en met een geweldige wedstrijd van Astrid. En onze nieuwe burgemeester... die komen we met een goed gevoel graag tegen in ons dorp!

De Korfrakkers R1 – Altior R1

Weer een goede wedstrijd vandaag! Na een 2-0 achterstand scoorde Ellen met een strafworp en kregen we weer 2 tegendoelpunten om onze oren. De stand wordt 4-2 en 4-3 na een mooie doorloopbal van Lisanne en een afstandsschot van Martine! Na de rust met de stand 5-3 op de teller, komt Kelly erin voor Meriam. Hopelijk niet de zoveelste zweepslag??? Na deze tegenvaller is het weer Lisanne die met twee doelpunten de stand gelijk trekt, super!! Dan scoren beide partijen weer een keer, aan onze zijde is het een mooi Mireille-balletje,

6-6. De koek gaat aardig op bij ons als Benita met een doorloopbal ons laatste doelpunt maakt en lopen

De Korfrakkers uit naar 9-7. Helaas dames, weer een mooie, boeiende wedstrijd om naar te kijken, voor degene die er waren, he Linda!

Altior A1 – BMC A1                        Uitslag: 5-5

Altior A2 – Prinses Irene A2       Uitslag: 8-3

Altior B1 – Rosolo B1                    Uitslag: 4-6

De Peelkorf C1 – Altior C1

We kwamen deze dag veel tekort om er een mooie wedstrijd van te maken. De Peelkorf was sneller en doelbewuster als Altior en konden wij geen moment een vuist maken. We zullen toch wat agressiever, feller en slimmer moeten worden om het de tegenstander moeilijk te maken. Enigste lichtpuntje was een mooie vrije worp van Mijke en een prachtig afstandsschot van Jasmijn. De eindstand werd uiteindelijk 12-2.

De Kangeroe C1 – Altior C2        Uitslag: 0-7

De Korfrakkers D1 – Altior D1   Uitslag: 1-4

Korloo D1 – Altior D2                    Uitslag: 6-3

Celeritas D1 – Altior D3                               Uitslag: 6-2

De Kangeroe E1 – Altior E3

Jippie! Gewonnen!! We hebben deze wedstrijd mooie acties laten zien, maar we kunnen het wel veel beter. De eerste helft ging heel goed. Er werd snel rond gespeeld en daar kwamen dan ook 4 doelpunten uit! Knap! In de tweede helft begonnen we wat slordiger te spelen, dat is jammer want we hadden kansen genoeg. Helaas zijn er in de tweede helft geen doelpunten gevallen, maar toch zijn we weer trots op jullie en hebben jullie het goed gedaan! Eindstand 0-4.

Altior F1 en Altior F2

Deze wedstrijden werden door een gesprongen waterleiding in sporthal De Zaert afgelast en worden op een nader te bepalen datum ingehaald. Door fanatiek mee te helpen  door het team van Altior B1 en nog andere dames die daar waren kon de beheerder na ruim anderhalf uur vertellen dat de wedstrijden weer doorgang konden vinden en de zaal weer helemaal watervrij was.