altiorkorf Binnen 2 minuten stonden we met één doelpunt achter. Een momentje van onoplettendheid hadden de tegenstanders goed benut. Daarna hadden we beiden vele kansen en scoorden we maar enkele keren met als resultaat 3-2 in de rust.  Na de 3-3 konden we met 2 doelpunten uitlopen en hoewel we meestal het overwicht hadden lukte het ons niet om door te drukken. Zonder onze vaste "coach" waren we een beetje stuurloos en kregen alleen nog meer doelpunten om onze oren. Helaas.. de 2 punten gingen naar de dames van Tuldania, want net voor tijd wisten zij het winnende doelpunt te scoren. Eindstand 5-6.

Altior 1 - DDW 1                         Uitslag: 9-13

Altior 2 - Oranje Wit 2                Uitslag: 11-13

Altior 3 - Avanti 2                       Uitslag: 10-6

DOT 2 - Altior 4                          Uitslag: 3-11

Altior 5 - Emos 4                        Uitslag: 10-4