2014-01-26  Rosa v.d. VenAltior 1 – De Peelkorf 1        Uitslag: 12-13

Altior 2 – De Peelkorf 2        Uitslag: 7-7

Altior 3 – Flamingo’s 2          Uitslag: 9-9

Rooi 2 – Altior 4                     Uitslag: 5-7

Altior 5 – Spoordonkse Girls 2  Uitslag: 8-9

Altior MW1 – Zigo MW1

Tegen en bijna compleet nieuw team liep deze wedstrijd heel anders dan de wedstrijd in Tilburg enkele weken geleden. We waren veel beter aan elkaar gewaagd en spanning was er volop. Hoewel we met 3 doelpunten wisten voor te komen had de stand net zo makkelijk heel anders kunnen zijn. Voor rust konden we de stand op een 4-2 vastzetten. Dankzij één super spelend vak aan onze zijde konden we de voorsprong vasthouden, want na een beauty van een afstandsschot van Ilse kropen de dames uit Tilburg steeds dichterbij. Uiteindelijk wisten we de punten in huis te houden en stond het scorebord bij het eindsignaal op 7-6. Het opvallendste van deze wedstrijd is dat alle scores door andere dames gemaakt zijn, te weten; Angelique, Mariska, Anja, Juliënne, Ilse, Cindy en Chantal.

Corridor R1 – Altior R1

Met een tal van jokers begonnen we aan de wedstrijd in de blauwe hal in Son. Zelfs Chantal heeft zich opgeofferd om met ons een helft mee te doen en plaats te nemen op de reservebank bij haar eigen wedstrijd van de midweek! Chapeau, Chantal dank je wel! Dan nu de wedstrijd die voortvarend van start ging met 2 korte schotjes, benut door Sharon! Martine en Chantal gingen door met scoren op afstand en stonden we met 4-0 voor. Het enige doelpunt van de tegenstander was ook middels een afstandsschot, daarna gaan wij weer vrolijk door met doelpunten maken, ook van onze eigen dames! Via het beginspel, waar vorige week op getraind werd, scoorde Benita en ook Nataschja kon met een goed uitgespeelde rebound de 6-1 op het scorebord zetten. Invalster Kelly scoorde ook met een mooi afstandsschot en Sharon maakt de eindscore compleet met een kort schotje waar ze de wedstrijd mee opende! Het liep gesmeerd, lady's, álle jokers weer hartelijk dank !

BMC A1 – Altior A1                        Uitslag: 6-7

SCMH A1 – Altior A1                     Uitslag: 5-4        (inhaalwedstrijd)

Prinses Irene A2 – Altior A2       Uitslag: 2-9

Rosolo B1 – Altior B1                    Uitslag: 17-8

Altior C1 – De Peelkorf C1

We lieten de eerste 10 minuten veel kansen onbenut en waar we eigenlijk allang op voorsprong hadden moeten staan kwamen de gasten op 0-1. Maar we bleven goed aanvallen en door een kort schotje van Sanne kwamen we op 1-1. Kort daarop was het Demi met een doorloopbal die ons op voorsprong zette 2-1. Op dat moment was dat verdiend en terecht. Toch kwamen de meiden van De Peelkorf langszij en zelfs weer op voorsprong 2-3. Na rust kwamen de gasten sterk uit de startblokken, stonden wij nog een beetje te dromen en binnen no-time werd het 2-5. Toch kwamen we terug in de wedstrijd door een perfecte vrije worp van Evie en een mooie bovenhandse doorloopbal van Sanne tot 4-5. We wisten niet door te drukken en bleven de kansen die we kregen missen zodat De Peelkorf er met de punten vandoor ging. We verloren met 4-7. Toch was het een sterke wedstrijd van de meiden en geeft het ons vertrouwen voor de rest van het seizoen !!

Altior C2 – De Kangeroe C1        Uitslag: 7-3

Altior D1 – De Korfrakkers D1   Uitslag: 5-3

Altior D2 – Korloo D1                    Uitslag: 3-3

Altior D3 – Celeritas D1                               Uitslag: 2-7

Altior E3 – De Kangeroe E1

Het was een wedstrijd waar de bal heel vaak er net over, net voor, net achter of te wel net niet er in ging, In de eerste helft waren we minder scherp en wisten we 1 keer te scoren. Na even een korte pauze genomen te hebben, kwamen we los. De een na de ander ging erin. We speelden met meer pit! Weer een overwinning voor ons! 6-0 gewonnen! Goed gedaan!

BMC F1 – Altior F1          Uitslag: 0-7        Strafworpen: 2-2

Rooi F1 – Altior F2          Uitslag: 9-0        Strafworpen: 2-0