2014-02-02 DDW 1 - Altior 1De Korfrakkers C1 – Altior C1

We begonnen wat slapjes aan de wedstrijd zodat we achter kwamen met 2-0. Daarna werden we wat agressiever en wonnen we meer duels. Na een mooie aanval kwam Zoë in balbezit een scoorde een mooi afstandsschot. Het werd nog 3-1, maar daarna waren wij toch sterker en speelde wij de spelletjes die we op de training zo goed doen. Het werd door mooie aanvallen afgemaakt met een doorloopbal, eerst Sanne en daarna nog Esmee zodat we gingen rusten met 3-3. Meteen na de rust kwamen we voor… en dat tegen De Korfrakkers met een doorloopbal van Evie 3-4. Toch kwamen we weer achter …. ff niet opletten…. en werd het 5-4. Met een mooie bovenhandse doorloopbal van Vera werd het 5-5. De laatste minuten waren spannend en het kon nog alle kanten op !! Toch kwamen de meiden uit Erp weer voor 6-5. We gaven ons niet gewonnen en bleven goed aanvallen kregen nog een strafworp maar het wilde niet lukken om te scoren. We bleven zonder punten !

DDW 1 – Altior 1                             Uitslag: 14-13

Oranje Wit 2 – Altior 2                 Uitslag: 8-4

Avanti 2 – Altior 3                          Uitslag: 10-7

Altior 4 – DOT 2                               Uitslag: 8-4

Emos 4 – Altior 5                             Uitslag: 3-9

Tuldania MW1 – Altior MW1

Met de derde plaats voor ons op de lijst en de dames van Tuldania één plaats onder ons zou het wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden. De vorige keer dat we deze ploeg tegen kwamen verloren we in de laatste seconde. Nu waren we gebrand op de overwinning. Het wilde echter niet lukken want bijna alle kansen die we kregen gingen er net langs, op 4 doelpunten na. Tuldania was echter veel zuiverder en wisten er 8 te scoren. Al met al hebben we de punten laten liggen in de eerste helft, daar we in het tweede deel beide maar tot 2 keer scoren toe kwamen. Eindstand 8-4.Doelpunten van Mariska (2), Martine en Jolanda (strafworp)

Altior R1 – Spirit R1

Met nét genoeg dames in twee vakken begonnen de wedstrijd tegen Spirit. Na een doorloopbal van Marieke komen we op 1-0 waarna het gelijk wordt en zelfs op achterstand komen, 1-2. Een benutte strafworp van Anoeska komen we langszij en stormen we door middels een doelpunt van Renate!!! Met een afstandsschot van Kelly komen we op 4-2 en Anoeska scoort de 5-2. Spirit kan nog één keer de bal door de korf gooien en is de eindstand 5-3! Weer 2 punten erbij, goed gedaan dames, ga zo door!!!

Altior E2 – Rooi E2

Vandaag gaan we proberen datgene te doen wat we tijdens de training geoefend hebben. Iedereen zet zich voor 100% in en dat leidt al snel tot 1-0  voor ons. Het doelpunt wordt gezet door Isis. We gaan voortvarend verder en uiteindelijk wordt het 3-0 voor ons. De doelpunten worden gezet door Mirte en Floor Dobbelsteen. Doordat iedereen vandaag goed geluisterd heeft en geprobeerd heeft datgene te doen wat we tijdens de training geleerd hebben, hebben we verdiend gewonnen. Hopelijk houden we deze goede lijn vast.

Blauw Wit E1 – Altior E3

We begonnen goed. Er werd mooi rond gespeeld met veel kansen. In de eerste helft wisten we drie keer te scoren. Er moet ook gezegd worden dat we veel ballen verloren door het niet goed kijken naar elkaar en slordige ballen geven. Dat is natuurlijk erg jammer! In de tweede helft werd er in beide vakken beter rond gespeeld, maar toen misten we af en toe een beetje pit. We wisten nog een keer te scoren in de tweede helft. Eindscore: 0-4! Heel goed gedaan meiden!

Altior F1 – Emos F1                        Uitslag: 11-1      Strafworpen: 3-2

Altior F2 – De Korfrakkers F4     Uitslag: 1-3        Strafworpen: 2-2