2014-02-09 Julia BrandsAltior D2 – Emos D2

We begonnen sterk al snel stonden we voor met 1-0. We zakte even later in, het leek wel alsof we nog niet wakker waren. Emos scoorde, scoorde, en scoorde het was nu 1-4. In de rust hebben we goede aanwijzingen van onze trainsters gehad, we gingen vol goede moed de 2e helft in en dat kon je zien want binnen no time stonden we voor met 5-4 knap hoor! Toch maakte Emos de gelijkmaker 5-5.Wij lieten het er niet bij zitten en scoorde 3 keer achter elkaar 8-5. In de laatste minuten scoorde Emos nog  8-6. Einde wedstrijd ,goed gespeeld !

Altior 1 – De Korfrakkers 1         Uitslag: 11-19

Altior 2 – De Korfrakkers 3         Uitslag: 9-4

Altior 3 – Corridor 2                       Uitslag: 13-7

De Korfrakkers 4 – Altior 4         Uitslag: 12-8

Altior 5 – Prinses Irene 3             Uitslag: 13-5

Altior MW1 – EDN ’56 MW1

Het laatste duel tegen deze ploeg resulteerde in een glansrijke overwinning in het voordeel van ons. Misschien een beetje overmoedig begonnen we daardoor aan deze wedstrijd en werd het vlak na rust warempel nog spannend ook. In rust was de stand 4-1 maar de dames van EDN kwamen terug naar 5-3. Gelukkig gingen op tijd de alarmbellen rinkelen en konden we onze voorsprong uitbouwen naar een 9-3 overwinning. Dus 2 welverdiende punten na een niet al te sterke wedstrijd. Ook deze wedstrijd wisten er weer veel verschillende mensen te scoren. En diegene die niet gescoord hebben leverde hun aandeel door zuiver aan te spelen zodat de anderen de kans kregen om het balletje door de korf te krijgen. Doelpunten van; Mariska (2), Anja, Juliënne, Kim (2), Jolanda, Benita en Chantal.

Celeritas A1 – Altior A2                                               Uitslag: 8-7

De Korfrakkers B1 – Altior B1                    Uitslag: 8-4

Altior C1 – Swift C1

We wisten nog niet te winnen dit seizoen van de meiden uit Velden. We kwamen al weer heel snel achter 0-2 maar na een time-out en wat aanwijzingen ging het stukken beter. We kwamen door afstandsschoten van Zoë en Demi langszij 2-2. Met een mooie aanval en een doorloopbal van Esmee werd het 3-2. Toch kwam Swift op 3-3 en gingen we rusten. Na rust werden we steeds beter en kwam Swift er gewoon niet meer aan te pas. Door 2 mooie afstandsschoten van Demi werd het 5-3. We bleven goed verdedigen en de aanval bleef slim spelen en heel belangrijk …. ook scoren. Door Vera met een bovenhandse doorloopbal en een vrije worp werd het 7-3. Dit kon bijna niet meer misgaan met nog 10 minuten op de klok. Met een doorloopbal van Mijke en een vrije worp van Evie werd het zelfs 9-3. Swift wist in de slotminuten nog te scoren maar de overwinning was dik en dik verdiend 9-4.

Altior C2 – De Korfrakkers C3                    Uitslag: 11-6

Altior D3 -  De Korfrakkers D5                   Uitslag: 3-3

De Korfrakkers E1 – Altior E1                    Uitslag: 2-3

Altior E2 – Corridor E1

De eerste helft moeten we nog even opgang komen. We zijn niet fel genoeg en hierdoor komen we
met 0-2 achter. We weten via een mooi doelpunt van Iris nog wel te scoren, waardoor we in de rust met
1-2 achter staan. In de tweede helft beginnen we wat feller en zo komen we binnen een paar minuten
terug op 2-2. Mirte maakt een heel mooi doelpunt. De verdediging laat geen doelpunten door en zo
kan Mirte ons op een 3-2 voorsprong zetten. De laatste minuten wordt het nog heel spannend. Corridor
weet helaas in de laatste minuut nog te scoren waardoor we met 3-3 gelijk spelen.

Altior E3 – Avanti E2

We wisten dat we een sterke tegenstander kregen vandaag. Met goede moed begonnen we aan de wedstrijd. En inderdaad we hebben hard moeten werken. Maar dat deed iedereen ook prima. In de aanval wordt het

"4-0" spelen al steeds beter zichtbaar. Knap hoor. De bal gaat ook steeds sneller rond! Dat willen we zien. In de eerste helft was het 1-3. Verdedigend lieten we ook zien dat we dat steeds beter kunnen! Al met al een hele goede wedstrijd gespeeld meiden! De eindstand was 1-5. Toch zijn we weer trots op jullie!

Odisco F1 – Altior F1                     Uitslag: 0-20      Strafworpen: 2-4

Avanti F1 – Altior F2                      Uitslag: 11-0      Strafworpen: 3-2