Korfbal

C2  Kampioen Zaal 2013-2014De laatste wedstrijd van de zaalcompetitie. Altior C2 uit naar Celeritas C1. Bij winst is het kampioenschap binnen. Het was al spannend voordat de wedstrijd begon. Je zag aan de gezichten dat het team ging voor de winst. Er werd direct sterk begonnen en binnen 2 minuten spelen was het al 0-1 voor Altior. We liepen snel uit naar 0-2 maar hierna werd het wat moeilijker. Ruststand 0-2. Na de rust werd er direct weer sterk begonnen. Er werden goede aanvallen opgezet waardoor we uit konden lopen naar 0-7, wat ook de eindstand was.

Het kampioenschap is een feit, wat door de speelsters, trainsters en publiek hoorbaar gevierd werd.

Ook Altior F1 wist met een overwinning van 7-1 op Alico F1 het kampioenschap binnen te slepen.

Altior F1  Kampioen Zaal 2013-2014 AKnap gedaan. Proficiat meiden!