Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

Altior 2 promotie naar reserve Topklasse 2014Altior 1 – Swift 1

De pupil van de week Floor Dobbelsteen zag Altior er alles aan doen om in de topklasse te blijven maar ze waren niet opgewassen tegen de dames uit Velden. Swift nam een kleine voorsprong en die werd alsmaar groter zodat het een ongelijke strijd werd in het nadeel van Altior. Het werd 14-20. Altior had nog een beetje hoop maar die vervloog toen bekend werd dat Rosolo en Be Quick gelijk speelden 10-10. Altior degradeert  na 2 jaar uit de Topklasse. Op het veld moet Altior nog vol aan de bak om in de topklasse te blijven !! De veldcompetitie word in het weekend van 22-23 maart weer hervat.

Altior 2 – Ajola/De Wilma’s 2

Door een overwinning van 7-5 en de 2e plaats in de competitie promoveert  Altior2 naar de reserve Topklasse.

Altior 3 – Be Quick 3                      Uitslag: 4-6

Altior 5 – Geko 2                             Uitslag: 7-6

Altior A1 – SCMH A1                     Uitslag: 4-9

Altior A2 – Korloo A1                    Uitslag: 6-5

Altior B1 – Be Quick B1                Uitslag: 8-2

Rosolo C1 – Altior C1

We reisde af naar Reusel om te gaan spelen tegen de Kampioen in de hoofdklasse. We mochten vrij uit gaan spelen en dan maar zien waar het schip strand! We kwamen snel achter met 2-0 maar door Mijke met een strafworp en Demi met een afstandsschot werd het 2-2. Weer was het Rosolo die op voorsprong kwam 4-2. Met een doorloopbal van Demi werd het nog 4-3 maar toen leek het wel of we ons gewonnen gaven en er korfballend niet meer aan te pas kwamen. Rosolo liep weg naar een 12-3 voorsprong. Zoë deed met een doorloopbal nog wel iets terug 12-4, maar we gingen letterlijk verslagen van het veld 15-4.

Celeritas C1 – Altior C2                                Uitslag: 0-7

Oranje Wit D1 – Altior D1           Uitslag: 1-3

Prinses Irene D2 – Altior D3       Uitslag: 8-4

Altior E1 – Flamingo’s E1             Uitslag: 2-2

Altior E2 – Avanti E1

De laatste wedstrijd in de zaal. Winnen zal niet lukken maar we zorgen er wel voor dat we met zo min mogelijk doelpunten tegen verliezen. Het wordt (met heel veel positieve inzet van ons allemaal) uiteindelijk 0-5 voor Avanti. Door dit doelpuntensaldo hebben we ervoor kunnen zorgen dat Avanti geen 100 doelpunten in dit binnen seizoen heeft kunnen maken.

Prinses Irene E2 – Altior E3

Onze laatste wedstrijd binnen tegen de nummer 1. Een wedstrijd waarin we wisten dat we het moeilijk zouden krijgen. We hebben jullie dan ook gewoon gevraagd om goed je best te doen en dat hebben jullie gedaan! In de eerste helft stond het 5-0, in de tweede helft hebben ze er maar 2 kunnen scoren. Toch knap van ons! Deze wedstrijd eindigde in 7-0. Maar wat we even willen zeggen is dat we het oh zo knap vinden van wat jullie deze binnen competitie hebben laten zien! We zijn echt vooruit gegaan en zijn dan ook niet voor niks 4e geworden....zeg maar 1e van de eerstejaars E-tjes! Hartstikke knap! We zijn trots op jullie.

Nu lekker 2 weken vrij en dan mogen we buiten laten zien wat we kunnen!

Altior F1 – Alico F1         Uitslag: 7-1        Strafworpen: 1-4

Altior F2 – SCMH F1       Uitslag: 10-1      Strafworpen: 1-0

2014-02-23  Floor Dobbelsteen