Korfbal

2014-03-30 Be Quick 1 - Altior 1Be Quick 1 – Altior 1

Altior begon voortvarend aan de wedstrijd en het ging in de eerste 20 minuten gelijk op. Altior nam brutaal de leiding 2-4 maar bij rust waren de dames van Be Quick langszij gekomen 4-4. Na rust zakte het niveau bij Altior steeds verder weg en bij Be Quick werden de dames nog feller en waren ze doelbewuster zodat ze uiteindelijk aan het langste eind trokken. Altior scoorde in de 2e helft maar 2 doelpunten terwijl Be Quick er nog 8 maakte. De eindstand werd 12-6.

Oranje Wit 2 – Altior 2                 Uitslag: 11-6

Bladella 3 – Altior 3                       Uitslag: 11-17

Be Quick 3 – Altior 4                      Uitslag: 10-12

Celeritas 3 – Altior 5                     Uitslag: 7-11

Altior MW 1 – Flamingo’s MW 2

Heel snel werden we overdonderd met doelpunten van de tegenpartij. Loepzuiver schoten ze bijna alles van afstand in de korf. Met rust keken we tegen een 0-10 achterstand aan. Met een positieve peptalk van onze coach gingen we het veld weer in en kregen onze tegenstandsters het een stuk lastiger. Met dicht op de dames verdedigen kwam er meer paniek in hun aanval en kwamen we zelf ook tot scoren. Met opgeheven hoofd verlieten we het veld maar tekenden helaas wel voor verliespunten. Einduitslag 6-18.

Rooi A1 – Altior A1                        Uitslag: 7-3

Altior A2 – NDZW A1                    Uitslag: 7-6

De Korfrakkers B1 – Altior B1    Uitslag: 8-1

Altior C1 – Swift C1

We begonnen sterk aan de wedstrijd maar vergaten te scoren. Dit deden de gasten wel en we gingen rusten met 0-2. Na rust waren we niet meer zo fel, gingen kleine dingen mis en hier maakte de meiden van Swift dankbaar gebruik van, ze liepen weg naar 0-5. We scoorde nog wel maar gingen met 1-6 van het veld.

Spes D1 – Altior D1                        Uitslag: 11-1

Altior D2 – Flamingo’s D1           Uitslag: 1-1

De Korfrakkers D4 – Altior D3   Uitslag: 8-1

Avanti E2 – Altior E1                      Uitslag: 0-5

Blauw Wit E1 – Altior E2

Vandaag spelen we weer de eerste wedstrijd buiten. We moeten al vroeg naar Handel. De tegenstander
kennen we nog niet maar we gaan er vol tegen aan. We krijgen zoveel kansen dat we ons zelf geen tijd
gunnen om rustig te schieten. In de eerste helft scoren we 3 keer. De doelpunten  worden gemaakt door Mirte, Marit en Floor D. In de tweede helft scoort Mirte nog een keer en zo winnen we met 0-4. De eerste twee punten zijn binnen. Ga zo door.

Altior E3 – Korloo E2

Onze eerste wedstrijd weer buiten met een heerlijk zonnetje erbij! En we weten niet waar het aan heeft gelegen, of het de eerste keer buiten was of dat lekkere zonnetje, maar onze dames waren niet zo in topvorm zoals ze wel kunnen zijn. Veel ballen hebben we verloren door het niet klemmen van die bal!! Daar moeten we echt aan gaan werken, maar al met al hebben jullie toch hard gewerkt. Helaas hebben we wel verloren met 0-4. Op naar de volgende wedstrijd waar we weer kunnen laten zien hoe goed we zijn!

BMC F1 – Altior F1                          Uitslag: 1-4        Strafworpen: 2-3

De Korfrakkers F4 – Altior F2     Uitslag: 3-1        Strafworpen: 2-2