2014-04-13 De Korfrakkers 1 - Altior 1De Korfrakkers 1 – Altior 1

Afgelopen zondag traden de dames aan tegen De Korfrakkers uit Erp. Geen gemakkelijke opgave zou je zeggen maar Altior gaf zich niet zomaar gewonnen. De wedstrijd ging gelijk op tot 4-4. Daarna was het steeds De Korfrakkers die een voorsprong namen maar elke keer kwam Altior toch weer bijna langszij.

De wedstrijd was tot in de laatste minuten spannend want Altior stond 125 seconden voor tijd nog achter 13-12. Maar door hard werken, een goede aanval en een mooi afstandsschot werd de einduitslag 13-13.

De Korfrakkers 3 – Altior 2         Uitslag: 7-11

Corridor 3 – Altior 3                       Uitslag: 14-13

NDZW 2 – Altior 4                          Uitslag: 5-8

De Korfrakkers 6 – Altior 5         Uitslag: 12-8

Altior MW 1 – SCMH MW1

In een gelijk opgaande eerste helft werd het na rust extra spannend doordat het aanvalsvak lange tijd niet wist te scoren. Met enige moeite en na twee tegendoelpunten, waardoor de stand 6-6 werd, konden ook wij weer tot scoren komen.  Na nogmaals een gelijke stand wisten we uiteindelijk met 2 doelpunten uit te lopen en de winst in eigen huis te houden. Eindstand 9-7. Volgende week zullen de dames van SCMH revanche willen nemen op eigen veld. Alle supporters bedankt voor jullie aanwezigheid! Het was een genot om vanuit het veld zoveel mensen te zien staan die met ons (en de tegenstandsters) meeleefden!

Klimroos A1 – Altior A1                               Uitslag: 7-5

Altior A2 – Celeritas A1                               Uitslag: 4-4

Prinses Irene B1 – Altior B1       Uitslag: 6-5

Altior C1 – Rosolo C1

We traden aan tegen de Nederlandse Kampioen van de zaalcompetitie. We begonnen goed aan de wedstrijd kregen goede kansen om de score te openen maar toch was het Rosolo die de leiding nam. Ze liepen zelfs uit naar 0-6. Door een mooi afstandsschot van Demi werd het 1-6. De gasten brachten de score op 1-7 en met een afstandsschot dit keer door Vera werd het 2-7. Weer scoorde Rosolo, maar Esmee deed met een kort schotje gelijk iets terug 3-8. Uiteindelijk werd de uitslag 3-10.

JES C1 – Altior C2                            Uitslag: 5-4

Altior D1 – De Korfrakkers D1   Uitslag: 3-6

De Korfrakkers D2 – Altior D2   Uitslag: 3-7

Odisco D1 – Altior D3                    Uitslag: 0-6

Altior E1 – Flamingo’s E1             Uitslag: 9-0

Altior E2 – De Korfrakkers E2

Vandaag spelen we tegen de medekoploper. Het is een spannende wedstrijd waarin het gelijk op gaat.
We doen onze uiterste best en dat leidt tot een 1-1 ruststand. Isis maakt ons doelpunt. In de tweede helft
komen we zelfs op een 2-1 voorsprong door Marit. Met al ons harde werken kunnen we helaas niet
voorkomen dat De Korfrakkers nog een keer scoort. De uitslag is dus 2-2.  We delen dus onze punten en
blijven samen bovenaan staan. Super goed gespeeld.

JES E1 – Altior E3

Het weer was ons weer goed gezind. Het vier-nul spel was goed aanwezig! Knap! Maar soms waren we ook niet vooruit te branden. Er mag dan meer tempo in het spel komen. De tegenstandsters boden niet veel tegenstand, maar helaas hebben we daar niet genoeg gebruik van gemaakt. We hebben wel verschillende kansen gehad, maar de bal wilde er vandaag niet in. Erg jammer dat we hier geen punten hebben gehaald. Eindstand 0-0. Volgende keer gaan we er voor 200% tegenaan en dan weten we zeker dat we tegen JES winst kunnen boeken! Toch hard gewerkt dames en nu 3 weken vrij....kunnen we ons voorbereiden op deel twee van de buitencompetitie!

Altior F1 – Avanti F1      Uitslag: 0-3        Strafworpen: 2-0

Rooi F2 – Altior F2          Uitslag:                2-2        Strafworpen: 1-4